• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404062514954
  • خبرنگار : 71451

رویداد «قصه شهر ایران» برگزار می‌شود

رویداد «قصه شهر ایران» برگزار می‌شود

روایتی هنری از نبرد ۱۲ روزه مردم ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی همزمان با هفته دفاع مقدس با عنوان «قصه شهر ایران» برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، رویداد «قصه شهر ایران» با محوریت روایتی هنری از نبرد ۱۲ روزه مردم ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی، در روزهای سوم و چهارم مهرماه سال جاری در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

این برنامه در قالب کارگاه دو روزه طراحی گرافیک برگزار می‌شود و محلی برای ایده‌پردازی و طراحی محصول به‌صورت تیمی است. یکی از ویژگی‌های مهم این رویداد، هم‌رسانی طراحان گرافیک و تولیدکنندگان با اجرای زنجیره «ایده تا محصول» خواهد بود تا از دل خلاقیت و هنر، مسیر تبدیل ایده به کالای واقعی فراهم شود.

برنامه‌های رویداد شامل گفت‌وگوهای تخصصی با اساتید و سخنرانان برجسته هنری، جلسات منتورینگ با استادان هنر ایرانی، پنل تخصصی فعالان حوزه تولید کالای طرح‌محور و فرصت‌های شبکه‌سازی میان طراحان، گرافیست‌ها، تولیدکنندگان و کارآفرینان است. همچنین امکان عقد قرارداد برای تولید محصولات منتخب و اهدای جایزه نقدی به تیم برتر در نظر گرفته شده است.

مهلت ثبت‌نام در این رویداد تا ۲۷ شهریورماه است و علاقه‌مندان از سراسر کشور می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۳۰۵۹۴۸۷۴۱ تماس گرفته یا از طریق آی‌دی @chikadee اقدام کنند.

رویداد «قصه شهر ایران» برگزار می‌شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha