• شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402101611169
  • خبرنگار : 71505

مدیرعامل سازمان پسماند تهران خبر داد

آغاز طرح «تحول رفت و روب و نظافت شهر تهران»/وعده تغییر چهره نظافتی پایتخت

آغاز طرح «تحول رفت و روب و نظافت شهر تهران»/وعده تغییر چهره نظافتی پایتخت

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از آغاز طرح «تحول رفت و روب و نظافت شهر تهران» خبر داد و گفت: این طرح، چهره تهران را در حوزه رفت و روب تغییر خواهد داد.

به گزارش ایسنا، رضا محمدی در آئین آغاز عملیات اجرایی نظام تحول امور نظافت و مدیریت پسماند شهر تهران و همچنین بهره برداری از کارخانه بازیافت پسماندهای عمرانی و ساختمانی گفت: طرح تحویل در مدیریت یکپارچه خدمات شهری در حوزه رفت و روب و تنظیف شهری است، تا کنون طرح‌های تحولی در مناسبت‌ها مطرح می‌شده؛ اما این طرح در تفاوتی بارز تحول در نظافت و رفت و روب شهر تهران را شامل می‌شود.

وی افزود: در طرح تحول پیش نیازهایی مطرح شد. زمانبندی ما محدود بود؛ اما با هماهنگی شهرداران مناطق موضوع پیمان با پیمانکاران را دنبال کردیم. برای پیش نیاز طرح جلسات متعدد با پیمانکاران و شهرداران مناطق برگزار شد و موضوع مدیریت یکپارچه را مطرح کردیم. اعضای شورا نیز با همراهی این طرح را به تصویب رساندند تا برای تحول قراردادها خط کشی عادلانه بر اساس تطابق فهرست بهای جدید تعیین شود.

محمدی ادامه داد: در این طرح نیاز به بهره گیری بیشتر از توان دستگاه‌های دیگر داشتیم تا با موضوع زباله گردی نیز برخورد لازم صورت بگیرد. تحول در جغرافیای خدمت رسانی و همچنین قراردادها محقق شد و نوسازی ماشین آلات پیگیری شد. در حال حاضر میانگین عمر تجهیزات و ماشین آلات به چهار سال رسیده است و ۴۰۰ دستگاه در طرح نوسازی به ناوگان افزوده خواهد شد که امروز ۲۰۰ دستگاه جدید کار خود را آغاز می‌کند. در تحول نیروی انسانی نیز حقوق مکفی فضای رفاهی پرسنل و بسته‌های خرسند سازی برای پرسنل به همراه بیمه و قرارداد مناسب دنبال شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران با تأکید بر اینکه طرح تحول مدیریت یکپارچه پسماند، چهره تهران را در مدیریت پسماند تغییر می‌دهد در تشریح مزایای این طرح گفت: تکثر پیمانکاران را به حداقل رساندیم و ۱۵۰ قرارداد در هر ناحیه را به ۱۴ قرارداد در شهر تهران کاهش دادیم. هدر رفت توان شهرداری تهران در برگزاری مناقصات برای این پیمان‌ها قابل مشاهده بود. در حال حاضر ورود پیمانکاران با توان مالی و ذهنی که وارد این طرح می‌شوند و همچنین نظارت یکپارچه‌ای که شکل گرفته، به همراه تغییر نوع قراردادها می‌تواند رفت و روب شهر را در قالب نظام یکپارچه متحول کند و ذینفعان و پیمانکاران زباله خشک را از درب منازل می‌توانند پردازش کنند و از طریق سامانه «نوماند» می‌توانند این زباله‌ها را از شهروندان تحویل بگیرند.

وی در خصوص استحصال پسماندهای ساختمانی نیز اظهار کرد: کارخانه‌ای با ۳۳۰۰ تن ظرفیت با سرمایه گذاری ۱۰۰ درصدی بخش خصوصی حدود یک ماه است که کار خود را آغاز کرده و حداکثر ظرفیت آن ۸۰۰۰ تن است که به زودی به این ظرفیت دست پیدا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha