به گزارش ایسنا، امروز (شنبه ٢٣ دی ماه) یک شرکت اصلی تولیدکننده سیستم تهویه خودروهای کشور، در راستای تحقق اهداف خودکفایی، خط تولید کمپرسور خودرو را با صرفهجویی ارزی اولیه ١۵ میلیون دلار در گام نخست راهاندازی این خط، افتتاح و راهاندازی کرد؛ فعالیت این خط تولید کمپرسور در افق ١۴٠۵، این میزان بیشتر و به ٧۵ درصد خواهد رسید.
در این مراسم، عزتالله اکبری تالارپشتی- رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی- ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در امور دولتی، اظهار کرد: در مجلس شورای اسلامی، تمام فضا این است که به دولت توصیه و تأکید میکنیم که از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند که هیچ هزینهای هم برای دولت نخواهد داشت؛ بخش خصوصی مالیات پرداخت و اشتغال ایجاد میکنند و ارزآوری هم دارند.
وی ضمن مزمت اینکه مدام اعلام میشود «ارز نداریم، ارز نداریم» تصریح کرد: آیا از این موضوع خجالت نمیکشید؟ پس از ۴۴ سال چرا باید جوری مدیریت صورت گیرد که به چنین وضعیتی برسیم؟ به وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز اعلام کردهایم که بخش صنعت و معدن باید در تامین ارز به نفت و گاز طعنه بزند؛ اینکه بگوییم صنعت ارز ندارد، واقعاً خجالت آور است.
وی با بیان اینکه از رئیس کل بانک مرکزی و وزیر صمت طی دو مرتبه، یکبار شش صبح و بار دوم عصر دعوت کرده و درخواست کردهایم که تخصیص ارز صنایع را معطل نگذارند، گفت: رئیس کل بانک مرکزی در جلسه دوم اعلام کرد که صنعت هرچه درخواست ارز داشته، تخصیص دادهایم و وزیر صمت نیز این موضوع را رد نکرد.
تالارپشتی خاطرنشان کرد: انتظار این است که چنانچه صنعت در حال رشد است، سایر وزارتخانهها نظیر نیرو، وزارت نفت و... هم پای کار بیایند و برق، گاز و نفت و... تأمین شود؛ شرایط فعلی به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
وی تصریح کرد: بخش خصوصی ظرفیت نامحدود دارد و در صورت وارد بازی شدن، سرمایه نامحدود هم دارد.عدم تخصیص صحیح منابع صندوق ذخیره ارزی به بخش صنعت، مورد انتقاد است و انتظار داریم که سکانداران وزارتخانهها به توصیهها توجه کرده و بیش از این، خسارت به کشور وارد نکنند؛ متاسفانه مدل مدیریت در کشور ما مدل مرغ، تخممرغ، گوشت و خودرو شده و متاسفانه آن را همه جا هم تعمیم میدهیم.
رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی، با تاکید صریح بر اینکه در مدیریت کشور، یک برنامه فرسوده ناموفق و بی نتیجه را دنبال میکنیم: به طور مثال قیمت خودرو را دستوری تعیین میکنیم که در نتیجه آن، خودرو از کالای مصرفی به کالایی سرمایهای تبدیل شد. از سوی دیگر، برای مدیریت بازار خودرو، واردات خودرو را آزاد کردیم اما هنوز مشخص نیست که چه کسی مقابل واردات مقاومت می کند؛ تا صحبت میشود، گفته میشود که ارز نداریم؛ در حقیقت باید گفت که ''واردات خودرو ارز نمیخواهد، بلکه عقل میخواهد''.
اکبری تالارپشتی در پایان اظهار کرد: تاکید ما بر این است بخش خصوصی را باور و این باور را نهادینه کنیم.
انتهای پیام
نظرات