• سه‌شنبه / ۲۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1402102618785
  • منبع : شهرداری تهران

شهردار منطقه ۱۲ اعلام کرد

تهیه و تبیین نقشه راه احیای محله هرندی/ظرفیت‌های شهرداری و بهزیستی متناسب با نیازهای هرندی نیست

تهیه و تبیین نقشه راه احیای محله هرندی/ظرفیت‌های شهرداری و بهزیستی متناسب با نیازهای هرندی نیست

شهردار منطقه ۱۲ از تهیه و تبیین نقشه راه برای احیای محله هرندی خبر داد و گفت: ظرفیت‌های شهرداری و سازمان بهزیستی متناسب با نیازهای محله هرندی نیست.

به گزارش ایسنا، وحیدرضا انارکی محمدی در نشستی با حضور فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی شهید اسداللهی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام خمینی، جمعی از امامان جماعات، معتمدین محلات، رئیس آتش نشانی، سرکلانتر هفتم فاتب و جمعی از مدیران منطقه ۱۲ گفت: اقدامات خوبی در دوره‌های پیشین مدیریت شهری در محله هرندی انجام شده که به علت موازی کاری و خلأ مدیریت واحد، زحمات متناسب با نتیجه دلخواه در این محله نبوده است.

وی در این نشست بر تبیین نقشه راهی که همه ملاحظات اجتماعی، شهرسازی، عمرانی، ترافیک و... را شامل می‌شود، تأکید کرد و افزود: با این طرح اقدامات لازم برای ارتقای زندگی شهروندان اولویت‌بندی شده و از اعمال راهکارهای سلیقه‌ای و مقطعی جلوگیری خواهد شد.

شهردار منطقه ۱۲ضمن تقدیر از اقدامات سردار رادان و سردار محمدیان در جمع‌آوری معتادان متجاهر به خصوص در دوماه گذشته، گفت: ظرفیت‌های شهرداری و سازمان بهزیستی متناسب با نیازهای محله هرندی نیست و از اینرو با همراهی و هم افزایی همه ارگان‌ها و نهادها می‌توان به نتیجه مطلوبی برای کاهش مشکلات این محله دست یافت.

وی با اشاره به اینکه ۱۷۴ هکتار از ۱۶۰۰ هکتار مساحت منطقه ۱۲ متعلق به محله هرندی است که ۶۸ درصد آن یعنی حدود ۴۹۰۰ واحد مسکونی دارای بافت فرسوده است، گفت: تخصیص ۴۹ میلیارد برای بودجه پروژه‌های محله هرندی از جمله احداث گذر ۲۴ متری، زمین فوتبال ساحلی، زمین ورزشی و... نشان از عزمی راسخ برای برگرداندن زندگی به محله هرندی است.

شهردار منطقه ۱۲ با بیان اینکه برای حل این مسأله نیازمند اجرای طرح تفصیلی، اصلاح آن در برخی موارد و تغییر بعضی کاربری‌ها در منطقه هستیم، ادامه داد: متأسفانه در این محلات خانه‌های مخروبه، نیمه‌کاره و... وجود دارد که باید تکلیف آن‌ها مشخص شود، در کاربری یکسری از ساختمان‌ها نیز باید تغییرات لازم انجام شده، یا به بازار الصاق شوند و یا اینکه کاربری مناسب و متناسب با محیط برایشان در نظر گرفته شود.

به گفته محمدی، با باز نگری در طرح تفصیلی و افزایش ارزش افزوده به املاک این محلات کم برخوردار شاهد تغییرات مطلوبی در زندگی شهروندان محلات کم برخوردار به ویژه هرندی خواهیم شد.

شهردار منطقه ۱۲ در ادامه به همراه حاضران جلسه از ماشین آلات و تجهیزات خدمات شهری ناحیه بازدید و با حضور در مقبره الشهدای بوستان زندگی، با قرائت فاتحه‌ای به مقام والای شهید ادای احترام کردند.

وی در ادامه از پروژه زمین فوتبال ساحلی در این بوستان بازدید کرد و با تأکید بر احداث فضاهای ورزشی در محلات کم برخوردار از بهره‌برداری این زمین در دهه فجر خبر داد.

در ادامه این بازدیدها از پروژه تجهیز زمین و تحویل به پلیس مبارزه با مواد مخدر برای جمع‌آوری معتادان متجاهر، مرمت تالار یاس برای زوج‌های کم برخوردار، خیابان‌امید(مسیر سبز)، تکمیل مسیر خط ویژه خیابان شوش و نورپردازی‌های آن، اصلاح هندسی میدان شوش، تکمیل برج‌های نوری احمد مرادی و بوستان سید سقا و... بازدید و دستورات لازم به حوزه‌های ذیربط ابلاغ شد.


بر اساس گزارش سایت شهر، شهردار منطقه ۱۲ در حاشیه این بازدیدها با اشاره به اینکه طرح تحول ۲۰‌گانه همان امور روزانه شهر است که کانالیزه و هدفمند شده است، بر تسریع پروژه پیاده روسازی خیابان مولوی به طول ۷۵۰ متر مربع، خیابان آتش نشانی به طول ۱۴۰۰ متر مربع، نهر سرپوشیده میدان محمدیه به متراژ ۱۲۰۰ متر طول و پخش ۲۰۰۰ تن آسفالت خیابان مولوی در این ناحیه تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha