• پنجشنبه / ۲۸ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402102820114
  • خبرنگار : 71654

تعویق پرتاب ۴ فضانورد «اکسیوم اسپیس» به مدار

تعویق پرتاب ۴ فضانورد «اکسیوم اسپیس» به مدار

اسپیس ایکس پرتاب ماموریت خصوصی اکس-۳ (Ax-3) را به مدت یک روز به تعویق انداخت.

به گزارش ایسنا، تعویق یک روزه به اسپیس ایکس زمان بیشتری می‌دهد تا از سلامت وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل کند.

به نقل از اسپیس، اسپیس ایکس روز چهارشنبه(۱۷ ژانویه) اعلام کرد که پرتاب ماموریت اکسیوم اسپیس به ایستگاه فضایی بین‌المللی برای یک روز به تعویق افتاده و در روز پنجشنبه ۱۶:۴۹ به وقت منطقه زمانی شرقی(۰۱:۱۹ بامداد جمعه به وقت ایران) انجام خواهد گرفت. این ماموریت از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا بلند خواهد شد.

این شرکت در پستی در ایکس این تأخیر را اعلام و خاطرنشان کرد که این تاخیر به تیم‌ها اجازه می‌دهد تا بررسی‌های پیش از پرتاب و تجزیه و تحلیل داده‌های خود را انجام دهند که در این مورد یک موشک فالکون ۹ با فضاپیمای کرو دراگون مسئول آن است.

ماموریت اکس-۳ یک گروه چهار نفره را به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد برد. این گروه توسط فرمانده ماموریت و فضانورد سابق ناسا مایکل لوپز-آلریا (Michael "LA" López-Alegría) هدایت می‌شود زیرا الزامات ناسا بیان می‌کند که ماموریت‌های خصوصی به ایستگاه فضایی بین‌المللی باید توسط یک فضانورد سابق این آژانس فرماندهی شود.

سه عضو دیگر عبارتند از والتر ویلادی(Walter Villadei)، متخصص ماموریت، مارکوس واند(Marcus Wandt)، عضو ذخیره فضانورد آژانس فضایی اروپا و آلپر گزراوچی (Alper Gezeravcı)، اولین فضانورد ترکیه.

اکسیوم اسپیس می‌گوید که این گروه حدود دو هفته را در ایستگاه فضایی بین‌المللی صرف انجام بیش از ۳۰ آزمایش علمی خواهند کرد.

این شرکت اعلام کرد: داده‌های جمع‌آوری‌شده روی زمین قبل و بعد از مأموریت و همچنین در هنگام پرواز بر درک فیزیولوژی انسان در زمین و مدار تأثیر می‌گذارد، همچنین درک علمی را ارتقا و فناوری‌هایی را برای پیشرفت بشریت توسعه می‌دهد.

فضاپیمای کرو دراگون که برای این ماموریت به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز می‌کند، فریدم(Freedom) به معنای آزادی نام دارد و در دو ماموریت قبلی فضانوردان کرو-۴ ناسا در سال ۲۰۲۲ و اکس-۲ در مه ۲۰۲۳ را به ایستگاه فضایی برده است.

همانطور که از نامش پیداست، این سومین ماموریت خصوصی است که توسط اکسیوم اسپیس انجام می‌شود. هدف این شرکت کمک به ایجاد یک اقتصاد پر رونق در مدار پایین زمین است.

انتهای پام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha