حامد علامتی، پنجشنبه ۱۲ بهمنماه در شورای اداری استان مرکزی که در بیت تاریخی امام راحل در خمین برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما مرحلهای از نظام تکریم بشری است که از پیامبران آغاز شده و با پیامبران ادامه یافته و نتیجه آن در انقلاب اسلامی مشاهده میشود.
وی ادامه داد: میوه زحمات امامان و پیامبران، امروز در قالب انقلاب اسلامی از نهضتی که در سال ۱۳۴۲ شروع شد، به بار نشسته است. نباید از دید یک رخداد اجتماعی به انقلاب نگاه کرد بلکه این انقلاب یک نظام فکری را رقم میزند. اگر در جای جای دنیا اتفاقی رخ میدهد، بر مبنای فردیت است اما نظام جمهوری اسلامی و ساختار رشد آن بر مبنای ساختار اجتماعی اتفاق میافتد.
وی افزود: امروز در مرحله ورود به عرصه تمدن نوین اسلامی به عنوان یکی از آرمانهای جمهوری اسلامی ایران هستیم. امروز باید ریلگذاری درستی اتفاق بیفتد تا آرمانشهر معنوی و تمدن نوین اسلامی بروز کند. تربیت عنصر بسیار مهم در حوزه تمدن نوین اسلامی است. امروز برای جامعهسازی و تمدن سازی، نیازمند آموزش، پرورش و تمدن نوین اسلامی هستیم.
علامتی تصریح کرد: تربیت در حوزه تمدن نوین اسلامی از فردیت به اجتماعی تبدیل میشود. امروزه به تربیت حماسی که مبتنی بر تعالیم اسلامی بوده نیازمندیم و باید در این مسیر حرکت کنیم. نگاه ویژه به آینده سازان جمهوری اسلامی با این تربیت خود را نشان خواهد داد.
وی گفت: امروز با نسلی مواجه هستیم که در پیروزی انقلاب اسلامی نقشی نداشته و در دفاع مقدس حضور نداشته اما دل در گرو جمهوری اسلامی دارند. در حادثه تروریستی کرمان که مردم به یاد شهید سلیمانی حضور داشتند، یک سوم شهدا، کودک و نوجوان بوده و ۲۸ نفر از شهیدان دانش آموز بوده اند که این سند افتخار برای نسل جدید است.
وی ادامه داد: مسئولین در مجلس و دولت باید بیشتر برای آینده نسل جدید تلاش کنند تا تمدن نوین اسلامی به دست این نوجوانان به رهبری مقام معظم رهبری رقم بخورد.
حسن نجمی، مدیرکل صدا و سیمای استان مرکزی نیز در این مراسم گفت: امیدواریم همانطور که امروز طلیعه انقلاب را جشن میگیریم، یک ماه دیگر نیز پیروزی مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را جشن بگیریم.
وی ادامه داد: نهادهای مختلف، ترتیبات مختلفی را برای برگزاری انتخابات و اجرای چهار راهبرد مدنظر مقام معطم رهبری دیدهاند. یکی از تکالیف رسانه علاوه بر جهاد تبیین، این است که باید اقداماتی جذاب و مخاطب پسند برای اعلام اخبار خوب و خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام داده و بستری برای بیان سوالات، شبهات و مطالبات مردم و پاسخ به سوالات آنها ایجاد کند.
وی اظهار کرد: با منظور ایجاد رقابت صحیح و سالم و واقعی بین داوطلبان و افزایش مشارکت، اقدام جدی توسط رسانه ملی صورت گرفت و برای هر حوزه انتخابیه، یک شبکه تلویزیونی در نظر گرفته شد که این بستر امروز در خمین به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به اینکه مناظرات در انتخابات ریاست جمهوری، نقش موثری را در ایجاد رقابتها ایفا کرده بود، افزود: در این شبکهها علاوه بر تبلیغات، هفت مناظره ۱۲۰ دقیقهای بین نامزدهایی که اعلام آمادگی کنند در هر حوزه انتخابیه انجام شده و به صورت ضبط شده و در ایام تبلیغات، پخش خواهد شد و به نظر میرسد این اقدام نقش جدی برای رقابت سالم و جلوگیری از دو قطبی شدن جامعه خواهد داشت.
نجمی گفت: تاکنون ۱۱ نفر از ۳۶ نامزد تایید صلاحیت شده خمین برای حضور در عرصه تبلیغات رسانهای اعلام آمادگی کردهاند. بر اساس اعلام ستاد انتخابات استان در شهرستان خمین ۸۸ هزار و ۲۳۱ نفر واجد شرکت در انتخابات هستند و طبق اعلام ستاد انتخابات، درصد مشارکت در انتخابات پیشین بیش از ۴۶ درصد بوده است. باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا این درصد ارتقا پیدا کند.
وی ادامه داد: در رسانههای معاند با دوگانهای مواجه هستیم، از طرفی مردم را به عدم مشارکت در انتخابات ترغیب کرده و از طرفی نظام را متهم به تشویق برای مشارکت کمتر میکنند. نوع اقدام انجام شده در ۴۵ سال اخیر و دست به دست شدن دولت بین سلائق مختلف سیاسی، نشاندهنده اراده نظام برای پیاده کردن اصل جمهوریت است.
به گزارش ایسنا، با حضور استاندار مرکزی و مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، مرکز شماره یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان خمین افتتاح شد.
حامد علامتی در این مراسم با تشکر از سازمان نوسازی مدارس و مربیان کانون گفت: یکی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران، فعالیتهای ادبی، فرهنگی و هنری برای کودکان است. امروزه مقام معظم رهبری بیش از پیش به موضوع کودک و نوجوان نگاه ویژه داشته و اهمیت قائل هستند. هر هزینه در این زمینه سرمایهگذاری بوده و در آینده کشور قابل بهرهبرداری است.
احسان منصوری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی نیز در این مراسم گفت: مرکز خمین در سال ۴۶ به عنوان یکی از اولین مراکز غرب کشور احداث شد و در طرح توسعه میدان امام در سال ۹۳ این مرکز تخریب شد.
وی افزود: نگاه ما رو به آینده است و تلاشهای شما در افتتاح این مرکز در آینده کودکان کشور راهگشا خواهد بود.
جواد لنجابی، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی نیز در این مراسم گفت: این پروژه در فضایی به مساحت ۳۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر چهار و نیم میلیارد تومان احداث شده و به بهرهبرداری رسید. در استان مرکزی، آموزش در راس همه امور قرار گرفته و تمام مسئولان در این مسیر همراهی میکنند.
انتهای پیام
نظرات