مسعود فیروزی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص کودکان امدادبگیر اظهار کرد: کودکان امدادبگیر کودکانی هستند که شرایط والدین زیستی آنها بد است، برای اینکه بچه از کانون خانواده دور نشود، کودک را تحت حمایت قرار میدهیم و به وی کمک میکنیم تا کنار خانواده بماند. در حال حاضر ۲۵۲۰ نفر کودک امدادبگیر تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.
وی با بیان اینکه ما به پنج گروه کودکان امداد ماهیانه میدهیم، عنوان کرد: فرزندانی که والدین آنها مجهولالهویه هستند یا به عبارتی نزد بستگان، اقراب و اقوام درجه دو و سه نگهداری میشود، فرزندی که والدینش در زندان هستند، فرزندی که والدینش اعتیاد در حال درمان دارند، فرزندانی که والدین آنها مبتلا به بیماریهای خاصی باشند و فرزندانی که سرپرستان آنها مبتلا به بیماری اعصاب و روان هستند، جزو گروه کودکان امدادبگیر قرار میگیرند.
فیروزی افزود: یک گروه امدادبگیر دیگر بچههایی هستند که از خانه(مراکز شبه خانواده) به خانواده منتقل میشوند و تحت حمایت قرار میگیرند. دهک درآمدی سرپرست یا سرپرستان کودکان امدادبگیر باید بین یک تا سه باشد اما در کودکانی که والدین آنها مجهولالمکان و مفقودالاثر باشند، دهک درآمدی دیگر اهمیتی ندارد. مجوز امداد تا ۱۶ سال برعهده اداره کل بهزیستی استان و ۱۶ تا ۱۸ سال برعهده دفتر تخصصی سازمان کشور است.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به اینکه سقف پرداخت امداد ما تا ۱۸ سالگی است، تصریح کرد: پسرانی که به سن ۱۸ سال رسیدهاند، اگر سرباز یا دانشجو شوند تا پایان یک مقطع تحصیلی خود تحت حمایت ما قرار میگیرند و اگر ابتدا تحصیل کرده و بعد به سربازی بروند نیز تا پایان سربازی تحت حمایت بهزیستی قرار دارند.
وی ادامه داد: دخترانی که بعد از ۱۸ سال وارد دانشگاه میشوند، امداد به آنها تعلق میگیرد اما اگر دانشجو نشوند، سقف پرداخت امداد ما ۱۸ سال میشود.
فیروزی گفت: کمک هزینه امداد ماهیانه در سال جاری مبلغ ۲میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به حساب فرزندان واریز میشود. به جز این مبلغ کمکهای جانبی دیگری مانند طرح حامی یا کمک بلاعوض نیز داریم.
انتهای پیام
نظرات