• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402113021670
  • خبرنگار : 50088

 مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون خبر داد

فراهم ‌شدن زمینه اشتغال ۸۰۰ نفر با اجرایی شدن مرحله یک منطقه آزاد دوغارون در تایباد

فراهم ‌شدن زمینه اشتغال ۸۰۰ نفر با اجرایی شدن مرحله یک منطقه آزاد دوغارون در تایباد

ایسنا/خراسان رضوی  مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد گفت: با بهره‌برداری از مرحله یک منطقه آزاد تجاری و صنعتی در مرز دوغارون در سال آینده زمینه اشتغال برای ۸۰۰ نفر فراهم می‌شود.

محسن پوراحمدی امروز، ۳۰ بهمن در دیدار با فرماندار تایباد افزود: با پیگیری‌های انجام شده و استفاده از ظرفیت‌های موجود در مرز دوغارون، مرحله یک منطقه آزاد تجاری و صنعتی در این منطقه در سال آینده آغاز و با بهره‌برداری از این طرح زمینه اشتغال برای ۸۰۰ نفر فراهم می‌شود.

وی اظهار کرد: با توجه ‌به اینکه افغانستان در فاصله بسیار کمی با تایباد هم‌مرز است ایجاد بسترهای تجاری و صنعتی علاوه بر تأمین فرصت شغلی باعث رونق و توسعه اقتصادی در این خطه مرزی نیز می‌شود.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد در ادامه با اشاره به وسعت پهنه این طرح افزود: منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون در وسعت ۸۷۰۰ هکتار پیش‌بینی ‌شده که با توجه‌ به فوریت اجرای این طرح اقتصادی ساخت ‌و ساز مرحله اول آن از ابتدای سال آینده در مساحت ۲۵۷ هکتار آغاز می‌شود.

وی بیان کرد: ایجاد فضای تولیدی، شهرک صنعتی و معدنی مشترک با کشور افغانستان و صنایع بسته‌بندی و فراوری از بخش‌هایی هستند که در مرحله اول این طرح پیش‌بینی‌شده است.

پوراحمدی عنوان کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های ایجاد این منطقه، رونق اقتصاد و معیشت خانواده‌های مرزنشین است که باید بستر آن فراهم شود.

 سرپرست فرمانداری تایباد در ادامه این دیدار بیان کرد: این شهرستان مرزی فاقد کارخانه‌های صنعتی بزرگ است که فرصت شغلی را برای جوانان منطقه محدود کرده است و در مقابل مرز دوغارون بستر مناسبی برای ایجاد اشتغال است باید به‌ درستی ساماندهی شود.

 مهدی شیردل خاطرنشان کرد: ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون یک فرصت مناسب برای مرزنشینان این شهرستان به شمار می‌رود تا از این ظرفیت برای اشتغال و درآمدزایی پایدار بهره‌مند شوند.

وی افغانستان را یک فرصت تجاری و اقتصادی برای تایباد دانست و اذعان کرد: همسایگی این کشور با تایباد باعث شده بیشتر کالاهای ضروری از طریق مرز دوغارون به کشور همسایه انتقال یابد و همچنین فرصت مناسبی برای حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در شهرستان را فراهم کرده است.

شیردل تأکید کرد: ایجاد منطقه آزاد از طرفی روابط ایران و افغانستان را محکم‌تر می‌کند و همین امر موجب تبادلات تجاری و اقتصادی می‌شود که به ‌خودی ‌خود نیز زمینه اشتغال را فراهم خواهد کرد.

 قانون ایجاد منطقه آزاد تجاری - صنعتی دوغارون در جلسه علنی ۲۷ شهریورماه مجلس شورای اسلامی به تصویب نمایندگان رسید و ۱۵ مهرماه امسال رئیس‌جمهور این قانون را برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۶۱ رأی موافق، ۵۳ رأی مخالف و هشت رأی ممتنع با لایحه ایجاد منطقه آزاد تجاری - صنعتی دوغارون موافقت کردند.

مطابق یکی از مواد این قانون به دولت اجازه داده می‌شود در خراسان رضوی در محدوده خارج از نقاط جمعیتی به شرح نقشه مصوب، منطقه آزاد تجاری - صنعتی دوغارون را ایجاد کند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha