علی ایزدیان در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه شهر زواین با جمعیت بالغ بر ۴ هزار نفر است، گفت: زاوین با مساحت بالغبر ۹۳ هکتار در سال ۸۴ تبدیل به شهر شد.
وی بیان کرد: به رغم اینکه شهر زاوین در برابر سیلاب بسیار آسیبپذیر است و به دلیل ورود سیلابها به داخل شهر خسارتهای بسیاری بر جای میگذارد ولی از نظر لجستیکی امکانات بسیار اندکی داریم.
شهردار زاوین، کمبود امکانات لجستیکی را مهمترین چالش مدیریت شهری زاوین اعلام کرد و اظهار کرد: چون منطقه بحرانی و سیلخیز است مهمترین چالش و دغدغه کمبود امکانات لجستیکی است.
وی تصریح کرد: هرچند سیلابها هزینههای مدیریت شهری را بسیار بالا برده اما از سویی بخش خصوصی فعالی در این حوزه وجود ندارد تا در زمان بحرانی و سیل از کمکشان استفاده کنیم.
ایزدیان با بیان اینکه از مسئولان استان درخواست داریم به شهرداری شهر زاوین و مردم محروم منطقه و بخش کمک کنند و اعتبارات مورد نیاز را تخصیص دهند، بیان کرد: میطلبد با توجه به سیلابی بودن منطقه تجهیز شویم. تا زمانی که برای انجام اقدامات زیربنایی اعتبارات تخصیص پیدا نکند، امکان برطرف کردن مشکلات وجود ندارد.
وی افزود: کمبود امکانات موجب شده مشکلات بسیاری در زمان وقوع سیلاب و دیگر حوادث داشته باشیم. کمبود امکانات لجستیکی در شهر زاوین جدی است.
شهردار زاوین تصریح کرد: ویژگیهای اقلیمی شهر زاوین واقع در شمال خراسان رضوی شرایط خاصی را برای این منطقه کوهستانی ایجاد کرده که با زیرساختهای موجود آن تناسب ندارد.
وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته در شهر زاوین اشاره کرد و گفت: بهسازی پیادهروهای سطح شهر و سنگ فرش به مساحت ۴۳۰۰ متر مربع در برنامه کاری شهرداری بوده که با اعتبار ۲ میلیارد و ۵۰۰ به بهرهبرداری رسید.
ایزدیان خرید و نصب ماسه ساز و باسکول ۵۰ تنی برای شن شویی شهر زاوین با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، خرید دو دستگاه خودرو نیسان کمپرسی و سواری با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان را از دیگر اقدامات انجام شده در امسال برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون دیوار ساحلی در چندین نقطه حادثهخیز شهر زاوین با اعتبار یک میلیارد تومان انجام شده و ادامه آن تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
شهردار زاوین اظهار کرد: جدولگذاری معابر سطح شهر به طول ۱۸۰۰ متر با اعتبار ۹۰۰ میلیون تومان، تجهیز غسالخانه شهرداری که چندین سال بلاتکلیف مانده بود از محل کمک خیرین، رنگآمیزی جداول سطح شهر برای استقبال از بهار به طول ۴ کیلومتر با اعتبار ۹۰ میلیون تومان، ساخت و بهرهبرداری یادمان شهدای گمنام با اعتبار ۲۲۰ میلیون تومان از دیگر مهمترین اقدامات بوده است.
وی همچنین گفت: برگزاری بزرگترین یادواره شهیدان شهر زاوین، برگزاری مسابقات ورزشی، ثبت ملی شهر زاوین به عنوان شهر ملی ابریشمبافی و... با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان از مهمترین برنامههای فرهنگی شهر زاوین بوده است.
انتهای پیام
نظرات