• سه‌شنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402120804662
  • خبرنگار : 50037

یک نامزد انتخابات مجلس تاکید کرد:

ضرورت همکاری دولت و مجلس با یکدیگر در فائق آمدن بر مشکلات کشور

ضرورت همکاری دولت و مجلس با یکدیگر در فائق آمدن بر مشکلات کشور

ایسنا/همدان یک نامزد انتخابات مجلس دوازدهم گفت: راهکار افزایش صادرات و بازاریابی هدفمند کشور در دنیا و رایزنی اقتصادی ما جای کار زیادی دارد که باید توسط دولت و مجلس توجه ویژه به آن شود.

روح‌الله نباتی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که اگر نامزدها به مجلس راه یافتند درباره آلودگی هوای کلانشهرها چه کاری می‌خواهند انجام دهند؟ بیان کرد: در رابطه با آلودگی کلانشهرها مهمترین کار که باید قانونگذاری شود، تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در تمام نقاط سطح کشور است.

وی اظهار کرد: در کنار تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی، تصویب قانونی برای تسهیل استفاده از دوچرخه و وسایل نقلیه برقی نیز از نقش مؤثری در کاهش آلودگی کلانشهرها برخوردار خواهد بود که هنوز این امر در کشور تسهیل نشده و استفاده از آن راحت نیست؛ ضمن اینکه کسب‌وکارهایی که بتوانند در حوزه وسایل نقلیه برقی مانند سایر کشورهایی که وجود دارد، ورود پیدا کنند نیز در این امر بسیار مؤثر است.

وی با اشاره به لزوم و ضرورت همکاری دولت و مجلس با یکدیگر در فائق آمدن بر مشکلات کشور مطرح کرد: این یک امر کاملاً بدیهی بوده و هر چند قوای سه‌گانه هر یک وظایف خاص خود را دارند اما از یکدیگر جدا نیستند و دارای یک هدف واحد مبنی بر تسهیل امور مردم و تأمین نیازهای آنها و امنیت هستند و باید ارتباط تنگاتنگ و نزدیک و یک تعامل کامل با یکدیگر داشته باشند تا بتوانند بر مشکلات موجود به راحتی فائق آیند.

نباتی همچنین در ارتباط با اینکه تا چه حد دولت و مجلس می‌توانند جلوی افزایش نقدینگی در جامعه را بگیرند؟ تصریح کرد: نقش دولت و مجلس در این امر کاملاً مبرهن بوده و بدیهی است که این امر توسط دولت و مجلس باید انجام شود و تنها راه آن رونق تولید است.

وی خاطرنشان کرد: هر چقدر افزایش تولید اتفاق بیفتد تورم کاهش می‌یابد و نقدینگی به سمت تولید هدایت می‌شود و راه افزایش تولید یک بخش مصرف داخلی و بخش عمده آن صادرات است‌.

نباتی یادآور شد: شرایط فعلی نابرابری نرخ ارز که با ریال وجود دارد، شرایط بسیار خوبی برای صادرات است چراکه جنس در کشور ارزان تولید می‌شود و کشورهای خارجی به شدت علاقمند نیروی کار ارزان و محصولات ارزان‌قیمت هستند.

ضرورت همکاری دولت و مجلس با یکدیگر در فائق آمدن بر مشکلات کشور

این نامزد انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ تأکید کرد: راهکار افزایش صادرات و بازاریابی هدفمند کشور در دنیا و رایزنی اقتصادی ما جای کار زیادی دارد که باید نسبت به آن توسط دولت و مجلس توجه ویژه شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با افزایش رشد حقوق کارگران به تبع آن افزایش تورم موافقید؟ گفت: در بحث افزایش حقوق کارگران طبق ماده ۱۲۵ قانون خدمات کشوری و ماده ۴۱ قانون کار، حقوق کارگران و کارمندان باید به اندازه تورم افزایش یابد تا از این طریق سفره کارگر و کارمند با تورم کوچکتر نشود و ثابت بماند.

نباتی در پاسخ به این سوال که سال آینده مجلس در موضوع کم‌آبی و صرفه‌جویی در مصرف آب مجلس با چه قوانینی می‌تواند این مشکل را حل کند؟ تصریح کرد: در بحث قانون توزیع مصرف عادلانه آب به نظرم باید قانونی برای مصرف آب شرب تدوین شود چراکه متأسفانه آب شرب سالم برای مصارف دیگری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی در ادامه گفت: در حوزه مصرف بی‌رویه آب شرب هیچ حساب و کتابی وجود ندارد و سرانه مصرف آب شرب در برخی نقاط سطح کشور بسیار بالاتر از استاندارد جهانی است که نیاز است در این رابطه توسط مجلس قانونی تدوین شود.

نباتی در رابطه با نقش کاندیداها در بحث ارتقاء و افزایش میزان مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اظهار کرد: کاندیداها با حضور و اعلام توانمندی‌های خود برای مردم، می‌توانند مردم را به مسئولان و نماینده‌ای که در آینده انتخاب می‌شود، امیدوار کنند.

وی بیان کرد: داوطلب و کاندیداهایی که برنامه‌های خود را به مردم عرضه می‌کنند و وقتی در این بین مردم توانمندی بالای کاندیدای مورد نظر خود را می‌بینند و متوجه می‌شوند، انسانی متخصص و متعهد است، امیدوار خواهند شد که او می‌تواند در آینده و رشد و آبادانی هر چه بیشتر تغییراتی ایجاد کند که این امر مشارکت در انتخابات را افزایش می‌دهد.

نباتی اضافه کرد: از طرفی این فرد و داوطلب اگر انسان با تقوا و سالم و امتحان پس داده باشد به طور قطع مردم مشارکت بیشتری در انتخاب خواهند داشت و به او اعتماد خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha