سید احمد حسینی در نشست شورای سیاستگذاری اولین همایش علمی - کاربردی حاشیه شهر مشهد (شناسایی مسائل و ارائه راهکارها)، که در محل دادگسری کل خراسان رضوی برگزار شد، عنوان کرد: از نیمه دوم سال ۱۳۹۳ کار ساماندهی فرهنگی حاشیه شهر مشهد دنبال میشود.
وی افزود: به جرات میتوانم بگویم کاری که در حاشیه شهر مشهد انجام شده است میتواند الگویی برای حل معضل حاشیهنشینی در کل کشور باشد چرا که با کمترین هزینه سازمانی، بالاترین کار انجام شده است.
حسینی تصریح کرد: کار در حدی انجام شده که در سال جاری توانستیم گزارش اثربخشی اقدامات دستگاههای شرکت کننده در قرارگاه حاشیه شهر داشته باشیم. مردمی که در سال ۷۱ در حاشیه مشهد طغیان داشتند، امروزه به جایی رسیدند که به اذعان مسئولان امنیتی برای ایجاد امنیت پایدار در مشهد به کمک متن مشهد آمدند.
وی افزود: حاشیه شهر مشهد که روزی معضلات آن به اوج رسیده بود در حال حاضر به جایی رسیده است که مسئولان امنیتی اعم از سپاه و دستگاههای امنیتی اظهار کردند که ما حتی مشکلات و ناامنیهای داخل شهر مشهد را به کمک حاشیه شهر مشهد حل میکنیم.
دبیر ستاد ساماندهی حاشیه شهر مشهد گفت: از جهت کالبدی، اتفاقی که در حاشیه شهر مشهد افتاده است از سیدی تا جاده قدیم قوچان و... کاملا مشخص است، در حوزه فرهنگی نیز اقدامات خوبی انجام شده است از جمله اینکه به تعبیر بعضی از افراد ساکن حاشیه شهر مشهد پیش از این حداقل ۵۰ درصد مساجد غیرفعال بود و در حال حاضر ۹۵ درصد مساجد فعال شده است.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر معضل مالکیت، یکی از معضلات در حاشیه شهر ترک فعل مجریان است با توجه به اینکه از نزدیک با مسئولان در ارتباط هستم، مسئولان برای حل معضلات حاشیه شهر تلاش میکنند اما این انگیزه و تلاش در رده بعد از اینها که مجریان هستند دیده نمیشود که در همین زمینه ابلاغی به دستگاهها رسیده است.
اقدامات انجام شده در حاشیه مشهد زیبنده شهر مشهد نیست
سید امیر مرتضوی، معاون امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: بحث مشارکت یک بحث جدی است، در موضوع حل معضلات حاشیه شهر کارهای زیادی انجام شده است ولی زیبنده شهر مشهد نیست.
وی عنوان کرد: جمعیت حاشیهنشین مشهد قبلا ۶۰۰ هزار نفر بوده اما در حال حاضر به یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.
مرتضوی تصریح کرد: علیرغم همه اقدامات انجام گرفته، کار آنطور که درخور شهر مشهد است مدیریت نشده است و باید کمک شود که چالشهای مختلف برطرف شود.
معاون امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی تاکید کرد: ما در دستگاه قضا به دنبال این هستیم که در حل این معضلات سهمی داشته باشیم و این به معنای تداخل و موازی کاری نیست و به معنای کمک است، حمایت و پشتیبانی حقوقی و قضایی از اقدامات همه دستگاهها را داریم و دستگاهها باید با قدرت پای کار بیایند.
انتهای پیام
نظرات