• یکشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۸:۲۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402122013914
  • خبرنگار : 71567

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران:

به شدت نگران افت کیفیت آموزش پزشکی هستم/ مسئولان این نگرانی را جدی بگیرند

به شدت نگران افت کیفیت آموزش پزشکی هستم/ مسئولان این نگرانی را جدی بگیرند

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه به شدت نگران افت کیفیت آموزش پزشکی هستم، گفت: به جرات می گویم آموزش پزشکی کشور ما جزو ۱۰ کشور برتر دنیاست، خواهش می کنم مسئولان کمک کنند این وضعیت مطلوب خراب نشود.

حسین قناعتی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه باید تناسب بین کیفیت و کمیت در پزشکی دانشجویان پزشکی حفظ شود، اظهار کرد: ما برای اینکه بخواهیم به هر دلیلی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی در کشور را افزایش بدهیم، این اقدام اشتباه است و برای این مخالفت خود دلایلی دارم.

وی در ادامه تصریح کرد: باید زیرساخت هایی نظیر کلاس های درس، امکانات آموزش مجازی، آزمایشگاه، تخت های آموزشی، استاد و سایر امکانات آموزشی برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی را داشته باشیم. در حال حاضر تمامی امکانات آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی محدود است و افزایش بیش از وضعیت فعلی ظرفیت پذیرش دانشجو موجب کاهش کیفیت آموزش دانشجویان خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: به شدت نگران افت کیفیت آموزشی دانشجویان پزشکی در کشور هستم. با توجه به اینکه پزشکی در ایران یکی از افتخارات ایران در دنیا است و به جرات می گویم آموزش پزشکی کشور ما جزو ۱۰ کشور برتر دنیا است، بر این اساس خواهش می کنم مسئولان کمک کنند این وضعیت مطلوب خراب نشود.

قناعتی یادآور شد: ما در موقعیت های مختلف نظر و مخالفت خودمان در خصوص افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی را اعلام کردم، اما متاسفانه این نظرات تاثیرگذار نبوده است. امیدوارم مسئولان تصمیم بگیر نگرانی های ما را جدی بگیرند و در تصمیمات خود در حوزه افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو تجدید نظر کنند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ۱۵۰۰ دانشجوی خارجی داریم، ادامه داد: بیشتر از این تعداد ظرفیت پذیرش دانشجوی خارجی را نداریم، باید ابتدا در این زمینه ظرفیت سازی صورت بگیرد و ما در این دانشگاه نیازمند جذب استاد، افزایش فضای فیزیکی و بودجه برای جذب دانشجویان خارجی هستیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۱:۳۳

چراااا پزشکی درانحصار یک عده بزشک باشه اونوقت مردم بیچاره برای یه دکتر رفتن بایدالتماس کنن دکتربگه سه ماهه دیگه بیا اونم که دکتری میگیره هنوزه مدرکشو نگرفته میره خارج شما امکانات آموزشی رو ببرین بالا پزشک بیشتر جذب بشه ا ایران عزیزمون واین مردم صبور مادنبال یه پزشک دربه درنشن

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۲:۲۰

وقتی رتبه 150 هزار توانمندی خواندن پزشکی دارد، پس تا رتبه 150 هزار می توانند بخوانند.

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۲:۲۳

نگران افت کیفیت اموزش هستید یا نگران شکسته شدن انحصار در حوضه پزشکی ؟ یا رب به کجا رسیدیم که پزشکا اینجوری خودشونو به آب و آتیش میزنن تا جلوی افزایش ظرفیت پزشکی رو بگیرن چون دلشون نمیخواد پزشک زیاد و بازارشون کساد بشه . شما اگر واقعا به فکر مردم بودین با این قانون نباید مخالفت میکردین عالم و آدم فهمیده برخی پزشکا با این قانون تعارض منافع دارن !

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۲:۳۱

متاسفانه وزرات بهداشت در تمامی زمینه ها انحصاری شده ظرفیت پذیرش ، نحوه پذیرش ، تو مجلس کمسیون بهداشت که همه پزشکن، تو دولت وزارت بهداشت که اونم پزشکه، تو حوزه شکایت هم بازهم ارجاع داده میشه به خود پزشکان. خوب این باعث ایجاد تعارض منافع میشه و مانع از پیشرفت پزشکی به نفع مردم میشه. کشور رو به پیر شدن، مریضی ها رو به افزایش، کمبود شدید پزشک، بیمارستان های دولتی شلوغ و کم کارآمد، مطب ها شلوغ و ارجاع مردم به بیمارستان های خصوصی و .... با همه ای این تفاسیر حاضر به افزایش ظرفیت پزشکی نیستن و تازه ظرفیتی هم که اضافه کردن تا ده سال محروم از خوندن دوره تخصص هستن. شما اگه به فکر مردم هستید اجازه بدید پزشک تخصص خود را بگیره بعد ۱۵ سال تو مناطق محروم طبابت کنه. امیدوارم جلوی این انحصارطلبی گرفته بشه

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۴:۰۶

ظرفیت و زیاد نکنید.کاملا موافقم نباید ظرفیت پزشکی و زیاد کنید ولی باید عدالت برقرارشه کسی هم با سهمیه قبول نکنید

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۵:۳۳

به شدت نگران منافع پزشکان هستین

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۷:۰۶

همین الانشم کمبود پزشک متهد مردم رو رنج میده

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۲۲:۳۵

فقط میتونه منافع مالی پزشکان به خطربیفته که جلوی این افزایش میگیرین.چرا مردم برای درمان باید اینقدرعذاب بکشن؟

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۱ ۰۶:۴۴

کاملا موافقم.افزلیش به شرط امکانات کافی.الان بچه های ما با ازدحام دانشجو در مراکز آموزشی دچار افت کیفیت اموزشی شدن.درسته کمبود پزشک هست ولی سو مدیریتها هم دانشجو هم پزشک و هم مردم رو بیچاره کرده.تا کی باید هرج و مرج باشه؟

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۱ ۰۷:۴۵

باسلام موضوع انحصارطلبی ...برخلاف نظر برخی افراد نیست، موضوع این است که سالها رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی جزو رشته هایی بوده که افرادی با ضریب هوشی بالا قابلیت ورود و ادامه تحصیل داشته اند، ظرفیت پذیرش که بالا برود قطعا افرادی با هوش کمتر و قابلیت های به مراتب پایین تر ورود پیدا میکنند که نتیجه آن ناکارامد بودن پزشک میشود... بهتراست به جای پذیرش بی حد و حصر یا افزایش جذب بی فیلتر سعی ویژه به افزایش سقف بیمه ها و خدمات رسانی به بیماران شود

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۱ ۱۶:۳۴

چرا فکر میکنید کسی که رتبه ۲۰ هزار کشوری رو داره نمیتونه پزشک خوبی بشه؟ اتفاقاً بچه ها تا رتبه ۳۰ هزار میتونن پزشک خوبی بشن. درضمن پزشکی به هوش نیاز نداره به آدمی نیاز داره که صبور باشه. باید ظرفیت زیاد بشه و امکانات هم برای این افزایش زیاد بشه

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۱ ۱۲:۴۷

با سلام لطفاً ، به فکر افزایش زیر ساخت ها و امکانات باشید .