• یکشنبه / ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403012613889
  • خبرنگار : 71368

مدیر عامل سازمان خدمات شهرداری تهران اعلام کرد

جمع آوری ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران/ شناسایی ۲۶۴ کلونی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت

جمع آوری ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران/ شناسایی ۲۶۴ کلونی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت

مدیر عامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از جمع آوری ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، احمد احمدی صدر با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران با بیان اینکه با حکمی که از سوی رئیس جمهور به شهردار تهران داده شده است اقدامات مدیریت شهری در راستای کاهش آسیب های اجتماعی در پیش گرفته شده است، گفت: ضمن همکاری با همه دستگاه‌ها باید بگویم که در مسیر حل آسیب‌های اجتماعی موانعی وجود داشت و بهانه های متعددی از سوی دستگاه‌ها بیان می شد که حل آسیب های اجتماعی اتفاق نیفتد.

وی بیان کرد: ۸۰۰۰ ظرفیت پذیرش معتادان متجاهر داشتیم اما حالا بیش از ۲۱ هزار نفر در مراکز ماده ۱۶ حضور دارند و حتی ۴۰۰۰ ظرفیت خالی داریم و باید بگویم که اگر این ۱۲ هزار ظرفیت ایجاد شده اتفاق نمی افتاد، این معتادان متجاهر در کف خیابان ها بودند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به ایجاد ۱۶ هزار ظرفیت پذیرش برای معتادان متجاهر گفت: یکی از بهانه برای افراد دارای منع پذیرش که شامل افراد دارای بیماری‌های عفونی، زخم باز، صغر و کبر سن هستند، وجود داشت که شهرداری پذیرش تمام این افراد را انجام داد که جمعیت این افراد بین پنج تا هفت هزار نفر می رسد.

احمدی صدر با تأکید بر اینکه اگر ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در محدوده هرندی، دروازه غار، بازار و ... جمع آوری نمی شد این ۱۲ هزار نفری که جذب شده بودند مجددا به این پلاک قرمزها بر می‌گشتند، گفت: بیش از ۳۸۰ خانه را برای این افراد ناامن کرده و بلوک کشی کردیم.

وی افزود: ۸۲ کلنی که محل تجمع ۵۰ تا ۳۰۰ نفره معتادان بودند و ۱۸۲ کلونی با جمعیت تا ۵۰ نفر، دیگر امروز وجود ندارند و جمع آوری شدند و باید بگویم که در محدوده هایی همچون میدان محمدیه، راه آهن، خلازیر و ... مکان هایی وجود داشت که مردم نمی توانستند از آنجا عبور کنند و حالا با اقداماتی که در مورد جمع آوری معتادان صورت گرفته این معضلات حل شده است.

احمدی صدر با تأکید بر اینکه سازمان بهزیستی در ساماندهی کودکان کار و خیابان وارد شده است، افزود: این موضوع مطرح شد که جمع آوری وظیفه پلیس است و شهرداری خودرو در اختیار آنها قرار داد و یک ساختمان سه طبقه برای غربالگری کودکان کار اختصاص دادیم و حتی ظرفیتی ایجاد کردیم که خانواده های اتباع در آنجا بخوابند و رد مرز شوند و اقدامات مختلفی انجام دادیم و اگر فکر می کنید کاری انجام ندادیم، به ما بگویید اما دقت داشته باشید که اگر معتاد را جمع آوری کنید، اما خرده فروش جمع آوری نشود فایده ای ندارد و ساماندهی معتادان و خرده فروشان یک زنجیره است که باید با هم دنبال شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha