به گزارش ایسنا، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، در این جلسه اظهار کرد: در تدوین سند فرهنگی استان مازندران، همه اسناد بالادستی و قوانین مربوطه مطالعه شد و در تدوین آن فرهنگ بومی محلی نیز دیده شده است.
احسان آهنگر با بیان اینکه در تدوین سند فرهنگی استان به پنج کلان مسئله رسیدیم، افزود: تغییرات سبک زندگی ایرانی اسلامی و بروز ناهنجاریهای اجتماعی ناشی از آن، تضعیف بنیان خانواده و استحاله هویتی، تاثیر و تأثر نامتوازن فرهنگی و اجتماعی مسافران و مهاجران در استان، ضعف ساماندهی فعالیتهای نوین فرهنگی(فضای مجازی، سواد رسانهای، هوش مصنوعی و تولید محتوا) و ضعف فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی در زیست بوم استان پنج مسئله فرهنگی در استان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، تصریح کرد: روند فعالیت فرهنگی در استان بدین صورت است که پنج اولویت فرهنگی را در استان مشخص میکنند و در این فرایند پنج ساله جهت اجرایی شدن این مسائل پیشنهادی اقدام میشود.
وی با بیان اینکه قرار است در برنامهریزی و اجرا، از ظرفیت نخبگان، دستگاههای فرهنگی و فعالان مردم پایه در تدوین این سند استفاده شود، افزود: ما علاقهمندیم و بر این اعتقاد هستیم که پشتوانههای نظری طرحها و برنامههای فرهنگی با تایید قشر نخبگان و متخصصان فرهنگی باشد.
در این نشست نماینده دانشگاه پیام نور ساری، تصریح کرد: برای تدوین سند فرهنگی استان باید نگاه کلان داشته باشیم اما برای اجرای موضوعات فرهنگی لازم است به صورت جزئی وارد شویم.
وی تبیین مسائل و آسیبها را بهترین شیوه در حذف آسیبها رایج دانست و افزود: باید هر موضوع و مسئله یک شیوه رفتاری صحیح و بروز برای جامعه ارائه دهیم.
در ادامه این نشست سید باقر حسینی کریمی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه مازندران، اظهار کرد: همه مسئولان فرهنگی در دانشگاهها مرزبانان فرهنگی در دانشگاهها هستند و باید بر اساس منویات رهبری هرکس در هر جایی که فعالیت دارد آن را «تنگه احد» خود بداند.
وی با تأکید بر اینکه همه ما لازم است نسبت به مسائل فرهنگی استان احساس مسئولیت کنیم، افزود: معاونین فرهنگی«داعیان الی الله» هستند لذا اولا باید خود صالح باشند و دوم آنکه با صدای بلند اعلام کنند که به مسیر الهی و اهل بیت(ع) معتقدند.
در ادامه این نشست حجتالاسلام خاکزاد، مسئول نهاد رهبری دانشگاه نوشیروانی بابل درباره برگزاری جشنواره نهجالبلاغه دانشگاهیان و شیوه اجرایی آن توضیحاتی را ارائه داد.
مرتضی علوی معاون فرهنگی دانشگاه مازندران، گفت: معاونین فرهنگی دانشگاهها در هفته جاری نشستهایی با دانشجویان و صاحبنظران و اساتید دانشگاه خود برای تدوین سند جامع فرهنگی استان برگزار کنند و نتیجه نظرات را به دانشگاه مازندران انتقال دهند.
مسئول بسیج دانشجویی سپاه کربلا، بر ارائه قصههای شهدا به صورت مسابقات کتابخوانی در مدارس و دانشگاه تأکید کرد.
وی با بیان اینکه در استان مازندران المان شخصیتهای بزرگ کمتر دیده میشود، افزود: لازم است المانی از شهدا با زندگی نامه در دانشگاه و مدارس ایجاد شود.
انتهای پیام
نظرات