• جمعه / ۳۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404083019074
  • خبرنگار : 50377

فرمانده سپاه کربلا: بسیج کلید طلایی حل مشکلات انقلاب است

فرمانده سپاه کربلا: بسیج کلید طلایی حل مشکلات انقلاب است

ایسنا/مازندران فرمانده سپاه کربلا در آستانه هفته بسیج، با اشاره به نقش آفرینی بسیج در عرصه‌های مختلف انقلاب، منطق بسیج را مقاوم‌سازی حداکثری کشور و تبدیل تهدید به فرصت خواند و تأکید کرد: بسیج کلید طلایی حل مشکلات انقلاب است.

سردار محمدرضا موحد، ۳۰ آبان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته ساری، در سخنانی با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک چهل و ششمین سالگرد تأسیس بسیج مستضعفین، به تبیین نقش و جایگاه بسیج در نظام جمهوری اسلامی پرداخت.

وی با اشاره به شعار امسال بسیج با عنوان «بسیج، مردم و اقتدار ملی»، ایجاد بسیج را نشانه دوراندیشی و آینده‌نگری حضرت امام خمینی(ره) دانست و گفت: منطق بسیج، مقاوم‌سازی حداکثری کشور در مقابل تهدیدها و تبدیل تهدیدها به فرصت‌هاست. این نیروی گسترده مردمی برای آسیب‌ناپذیر کردن کشور، ملت و انقلاب اثرگذار است.

اشتباه محاسباتی دشمن از دفاع مقدس تا امروز

سردار موحد با اشاره به تاریخچه نقش‌آفرینی بسیج، اظهار کرد: حضور مردم و بسیج همیشه دشمن را دچار اشتباه محاسباتی کرده است. در دفاع مقدس، دشمن با برآوردی نظامی تصور می‌کرد در مدت کوتاهی به پیروزی می‌رسد، اما حضور مردم این محاسبات را نقش بر آب کرد. نمونه اخیر آن نیز دفاع مقدس دوازده روزه بود که در آن نیز دشمن با اشتباه محاسباتی مشابه مواجه شد و حضور مردم و بسیج، این دفاع را به پیروزی بزرگی تبدیل کرد.

وی افزود: در هر جایی که نیاز بوده، بسیج به عنوان کلید طلایی انقلاب ورود کرده و مشکل را حل یا به حداقل رسانده است.

بسیج یک فرهنگ است

فرمانده سپاه کربلا با بیان اینکه بسیج بیش از یک سازمان، یک فرهنگ است، یادآور شد: امام خمینی(ره) فرمودند: «من افتخار می‌کنم که خود یک بسیجی‌ام». این، مقام و ارزش بسیج و بسیجی را نشان می‌دهد.

سردار موحد با اشاره به تقارن هفته بسیج، ایام فاطمیه و حضور پیکر شهدای گمنام، این همزمانی را پیام روشن الهی دانست و تصریح کرد: اقتدار ملی و آینده روشن این ملت در پیوند عمیق میان وحی الهی، خون شهدا و حضور مردم مومن شکل می‌گیرد. قدرت حقیقی از ایمان و عمل برخاسته از ایمان می‌آید.

الگوی ایمان فاطمی و جهاد تبیین

وی حضرت زهرا(س) را نمونه کامل ایمان ایستاده خواند و گفت: اگر ایمان ما ایمان فاطمی باشد، جامعه نه با بحران‌ها می‌شکند، نه با تحریم‌ها خم می‌شود و نه با جنگ روانی دشمن، امید خود را از دست می‌دهد.

سردار موحد فصل مشترک فرهنگ فاطمی، شهیدان گمنام و فرهنگ بسیج را دفاع از ولایت تا پای جان عنوان کرد و افزود: امروز میدان نبرد عوض شده و دشمن به مرزهای معنایی و باورهای جوانان حمله می‌کند. در چنین شرایطی، جهاد تبیین که رهبری بر آن تأکید دارند، همان راه حضرت زهرا(س) برای روشنگری و دفاع از حق است و بر همگان واجب فوری است.

برنامه‌های هفته بسیج در استان

وی با اشاره به برنامه‌های هفته بسیج، از اجرای بیش از ۱۲ هزار عنوان برنامه، افتتاح ۵۰۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی و ارائه خدمات به ارزش ۴۲۰ میلیارد تومان با مشارکت خیرین خبر داد.

سردار موحد از مردم خواست سپاه را در انجام مأموریت‌های سخت خود یاری کرده و برای آنان دعا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha