به گزارش ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی تاکید کرد: «ما باید از نظر نظامی و شهرکسازی در کرانه باختری بمانیم، زیرا شهرکسازی چیزی است که عدم تأسیس کشور فلسطین را تضمین میکند.»
براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، اسموتریچ در گفتوگو با شبکه هفت رژیم صهیونیستی گفت نمیتوان اجازه داد که تشکیلات خودگردان فلسطین بر غزه حکمرانی کند زیرا تشکیلات خودگردان و جنبش حماس «دو روی یک سکه، با اختلافات جزئی» هستند.
وی در ادامه افزود: «شهرکسازی در کرانه باختری کمربند امنیتی کابینه اسرائیل است و کشور فلسطینی تشکیل نخواهد شد.»
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی درخصوص اسرای صهیونیست نزد جنبش حماس هم مدعی شد: «ما هر طور که شده اسرا را پیدا خواهیم کرد و آنها را به سلامت و در سریعترین زمان ممکن به منازلشان باز خواهیم گرداند و به عقیده من تنها راه برای انجام این کار، افزایش فشار نظامی بر حماس و السنوار است.»
اسموتریچ درخصوص عملیات نظامی در رفح هم گفت: «ما اخیرا شاهد کاهش روند فشار نظامی بر حماس در غزه بودهایم. من دوست ندارم بحثهایی که در کابینه انجام میشود به بیرون درز کند اما میگویم که بنی گانتس و گادی آیزنکوت (اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی) کسانی هستند که برای ورود به رفح عجله نکردند و اگر آنها نبودند، ما مدتها پیش در رفح بودیم.»
پیشتر «دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی طی کنفرانس مطبوعاتی در مقر وزارت جنگ این رژیم در تلآویو گفت «هرتزی هالوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم اشغالگر «طرحهایی را برای ادامه عملیات در نوار غزه» تایید کرده است. وی افزود: «با وجود درخواستهای بینالمللی برای آتشبس، اما اسرائیل برای گامهای بعدی جنگ در نوار غزه آماده میشود.»
اظهارات سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پس از آن بیان شد که نتانیاهو تهدید کرد که «فشار سیاسی و نظامی بر حماس» را افزایش خواهد داد. مقامات رژیم صهیونیستی همچنین مدتهاست که به حمله زمینی به «رفح» در جنوب نوار غزه تهدید میکنند.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، دهها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساختهای نوار غزه به شکل گستردهای ویران شده و فاجعه انسانی بیسابقهای در این منطقه رقم خورده است.
در نتیجه این حملات و محدودیتهایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه بهویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.
انتهای پیام
نظرات