کاظم قربان پور ۱۸ اردیبهشتماه در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع اجباری شدن بیمه دام ابراز کرد: برای حفظ سرمایهگذاریهای بخش دام، ایجاد امنیت شغلی و اشتغالزایی و افزایش و تداوم تولید بیمه دام اجباری شده است.
وی بیان کرد: بیمه اجباری دام در راستای قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی است و صندوقهای بیمه باید به گونهای عمل کنند که بهرهبرداران بخش کشاورزی نسبت به بیمه کردن محصولات خود ترغیب و تشویق شوند
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر یکی از عوامل مهم کم رغبتی کشاورزان به بیمه را تأخیر در پرداخت غرامت دانست و گفت: صندوق بیمه باید در پرداخت غرامت تسریع کرده و تعهدات خود را افزایش دهد تا علاوه برافزایش رضایتمندی، کشاورزان اشتیاق بیشتری برای بیمه محصولشان نشان دهند.
وی خاطرنشان کرد: بیمه محصولات کشاورزی از کلیدیترین سازوکارهای حمایتی برای کاهش خسارات حوادث غیرمترقبه و حفظ امنیت غذایی شناخته میشود.
قربان پور ادامه داد: صندوق بیمه محصولات کشاورزی در سال زراعی گذشته بیش از ۵۵۰ میلیارد ریال خسارت به بهرهبرداران بخش کشاورزی کاشمر پرداخت کرد.
وی با بیان اینکه بیمه محصولات کشاورزی در راستای منافع کشاورزان است؛ عنوان کرد: با توجه به اینکه فعالیت در بخش کشاورزی از پرمخاطرهترین فعالیتهای اقتصادی است لذا با وجود انواع مخاطرات طبیعی و سایر عوامل، بیمه محصولات کشاورزی اهمیتی دوچندان دارد.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر افزود: در سال زراعی گذشته بیش از ۵۵۰ میلیارد ریال خسارت به بهرهبرداران بخش کشاورزی توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی پرداخت شده است.
انتهای پیام
نظرات