• چهارشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1403021913674
  • خبرنگار : 71965

ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان

ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان

امکان ندارد سری به بازارهای محلی شمال زده باشید و ماهی‌ دودی‌های به نخ کشیده و آویزان را ندیده باشید. در استان گیلان این ماهی را به‌عنوان چاشنی در کنار غذاهای محلی سرو می‌کنند، در واقع ماهی دودی نقشی مانند ترشی را در غذاهای گیلانی دارد.

خبرنگار: یاسین صفری / تصویربردار:‌ پونه نیکوی / تدوینگر: حمیدرضا برزگر
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۰ ۰۸:۱۵

سلام و رحمت بسیار عالی بود این سوژه دستمریزاد به شمالی های عزیز