عفت پدرامفر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: هنرمندان صنایع دستی، اقتصاد هویتبنیان را زنده میکنند و باید در زمانی که جهانی شدن همه جا را تسخیر میکند، نظام کسب و کار اصیل و هنرمندانه ایران را به جهان معرفی کنیم.
وی تصریح کرد: هنرمندان صنایع دستی و به خصوص بانوان نجیب ایرانی در طول تاریخ، با سادهترین ابزار، اثرهایی را خلق کردهاند که جهان را به تحسین خود وادار کردهاند و از این خانواده افتخارآفرین، همیشه و همه جا باید تقدیر کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی شهر کاشان، افزود: کاشان که امروز جهانی شده است، به واسطه خلاقیت هنرمندان صنایع دستی و به دلیل هنر معماران آن برای خانهسازی است که از صدها سال پیش به ما ارث رسیده و در عصر تکنولوژی، دنیا به ارزش هنرمندان ایرانی پی برده است.
پدرام فر گفت: صنایعدستی، عرصه نمایش گذشته ما است که روشنترین تعبیر معنای زندگی انسانی است و فرهنگ، ارزشها و هویت انسانی ما را به جهان معرفی میکند.
وی افزود: هنرمندان صنایع دستی، سفیران فرهنگی هر منطقه هستند که ارزشهای ما را روایت کردهاند و هر اثری که خلق میکنند، حامل میراث فرهنگی و خصوصیات معنوی ما است که در تمام جهان بهعنوان کالای فرهنگی مبادله میشوند.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان نیز به ایسنا، گفت: برپایی این قبیل برنامهها، با هدف احیا و معرفی مشاغل سنتی است تا منجر به ایجاد انگیزه برای یادگیری و کسب درآمد شود.
محمدعلی فرجی اظهار کرد: پژوهشهای علمی ثابت کرده است که هنرهای دستی، باعث روحیه شاداب و سرزنده در هنرمندان و حتی جامعه میشود و جامعه امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند توسعه و ترویج هنر و فعالیتهای هنری است.
وی تصریح کرد: صنایعدستی ابزاری است که در طول تاریخ توانسته ارزشهایی مثل عشق به خدا، وطن دوستی، معارف اخلاقی و کمال انسانی را گسترش داده و در جامعه انسانی ترویج کند و به زندگی ما هویت و معنای تازهای ببخشد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، افزود: هدف سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان از برپایی دورهمی هنرمندان، نگاه حمایتی از هنرمندان، تبادل نظر و ارائه دیدگاهها، بیان انتظارات و نمایش آثار هنری برای توسعه هنر در جامعه است.
فرجی تصریح کرد: تجلیل از معصومه بینوا، مرضیه ولیان، لیلا پایمرد، مهدیه تیموریان، اعظم رئیسی، نرگس فخیمی، زینب سادات بابایی، فاطمه خادمزاده، فاطمه زارع، فاطمه فرمانیان، زهرا نوروزی، فهیمه غلامرضازاده، کبری خرمیان، فائزه کریمی، زهره فرحناک در حوزه ترویج هنرهای دستی، بخشی از برنامه فخر ملک هنر بود.
وی گفت: فاطمه سادات محتشمی، افسانه رجبی، سمیه تقیزاده، سمیه شریفی، آیدا شاکری، فاطمه آقاجانی، ریحانه انصاریفر، زینب ابوالفضلی، زهرا خرمی، مریم خراسانیزاده، سوده فرگاه، معصومه حسنپور،مریم کاشانی و مهسا جعفریانی از دیگر بانوان هنرمندی بودند که در این آیین از آنها قدردانی شد.
انتهای پیام
نظرات