حمید گلهداری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به طرحهای عمرانی دولت سیزدهم، اظهار کرد: ۶۰ پروژه نیمهتمام در حوزه سلامت مثل مراکز جامع و خانههای بهداشت در استان اصفهان وجود دارد که برای تکمیل آن ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی افزود: سرعت در تکمیل این پروژهها با مشارکت خیران صورت خواهد گرفت و با بهرهبرداری از آنها مردم از خدمات مربوطه بهرهمند خواهند شد.
رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان به طرح مشارکتی خیران در توسعه مراکز بهداشتی و درمانی اشاره و تصریح کرد: طرح «از خیرش نگذر» با هدف احداث و یا تکمیل پروژههای این عرصه پیشبینی و زمینه مشارکت خیرین را فراهم میسازد.
به گفته گلهداری در این طرح نام خیران به صورت کاشیکاری در آن مرکز درج شده و خدمت آنان به جامعه به یادگار میماند.
وی معتقد است باید انگیزه برای افراد خیرخواه ایجاد کرد تا امکانات مالی خود را در امر خیر و کمک به جامعه هزینه کنند و اگر این روحیه در بین آنان از بین برود آنگاه از انجام یکسری از فعالیتهای عامالمنفعه دوری میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ادامه داد: تسهیل شرایط برای فعالیت خیرخواهان مردم یکی از مهمترین زمینههای تقویت انگیزه بوده و باعث میشود تا آنها ثابت قدم در کار خود باشند.
گلهداری اضافه کرد: در بعضی از پروژههای استان اصفهان بعضی از خیرین به دلیل کملطفی و یا بروکراسی سخت اداری بعضی از دستگاهها، از هدف خود دست کشیده و یا یک حوزه دیگر را برای این سرمایهگذاری انتخاب کردهاند.
وی با اشاره به اینکه خیران به نقاط مختلف استان برای اجرای پروژههای بهداشت و درمان معرفی میشوند، خاطرنشان کرد: تمرکزگرایی وجود نداشته و تمام نیازهای مناطق مختلف دیده شده، اما باید زمینه جذب خیرین نیز فراهم شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه رویکرد معرفی کار و سرمایهگذاری خیران در طرح «از خیرش نگذر» میتواند انگیزهساز باشد، اضافه کرد: بعضی از خیرین رغبتی به معرفی خود ندارند، ولی در بعضی از مواقع این کار سبب مشارکت آنها میشود.
به اعتقاد گلهداری، مشارکت خیران در حوزه سلامت و بهداشت میتواند بسیاری از هزینههای درمانی را کاهش داده و نیاز به بیمارستان و سازمانهای درمانی را کاهش دهد.
انتهای پیام
نظرات