امیرعباس جراحیعلمداری امروز (یکشنبه ۳۱ تیر ماه) در نشست خبری که به مناسبت هفته تامین اجتماعی برگزار شد، با اشاره به افزایش امید به زندگی، اظهار کرد: ارتقاء خدمات بهداشتی و درمانی و رشد کیفیت زندگی، منجر به افزایش امید به زندگی از حدود ۵۵ سال قبل از انقلاب به بالای ۷۵ سال در حال حاضر شده است.
وی با بیان اینکه خدمتگزاران تامین اجتماعی استان زنجان در حال حاضر این افتخار را دارند که به بیش از ۵۳ درصد از جمعیت یک میلیون و ۱۱۹ هزار نفری استان در حوزههای مختلف خدمات درمانی ارائه کنند، ادامه داد: در حال حاضر مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان ماهانه بطور متوسط ۱۱۳ میلیارد تومان تعهدات درمانی به بیمهشدگان و مردم استان ارائه میکند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان با توضیح اینکه در حال حاضر مدیریت درمان تامین اجتماعی استان زنجان به دو روش کلی درمان مستقیم و غیرمستقیم به بیمهشدگان این سازمان ارائه خدمت میکند، تصریح کرد: در درمان مستقیم همه خدمات درمانی در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی به صورت رایگان برای بیمهشدگان اجباری ارائه میشود.
وی با بیان اینکه دو بیمارستان، یک پلیکلینیک و چهار درمانگاه در قسمتهای مختلف استان خدمات متنوع درمانی را به صورت رایگان ارائه میدهند، افزود: از سوی دیگر به منظور تکمیل پوشش درمانی بیمهشدگان این مدیریت با ۶۰۰ مرکز مستقل درمانی، مطب پزشکان و مراکز پاراکینیک قرارداد بسته است؛ در این نوع از ارائه خدمات درمانی که به درمان غیرمستقیم معروف است بیمهشدگان با پرداخت فرانشیز از خدمات درمانی مورد نیاز خود در مراکز طرف قرارداد بهره میبرند.
او تاکید کرد: در راستای توسعه خدمات درمانی این مدیریت درمان در حال حاضر، دو پروژه دردست اجرا (طرح توسعه بیمارستان شهید سلیمانی ابهر و احداث درمانگاه جدید سهروردی در شهرستان خدابنده) با تخصیص اعتباری اولیه بالغ بر ۱۵۷ میلیارد در حال ساخت است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان گفت: در سال گذشته تعداد ۳۹۸۷ مورد پرونده مربوط به خسارت متفرقه در معاونت خرید راهبردی این استان پذیرش و بابت این تعداد پرونده ۳۰۱ میلیارد ریال به بیمهشدگان پرداخت شد؛ پرداخت خسارت متفرقه بابت هزینه درمان بیمهشدگان این استان در مراجعه به بخشهای بستری و سرپایی مراکز درمانی و تشخیصی خصوصی و غیرطرف قرارداد با تامین اجتماعی است. میزان پرداختی در سال ۱۴۰۱ به مبلغ تقریبی ۲۱۲ میلیارد ریال به بیمه شدگان بوده است.
جراحیعلمداری با بیان این مطلب که پرداخت هزینه درمان در بخش خسارت متفرقه به بیمهشدگان تامین اجتماعی در این استان سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش ۴۰ درصدی داشت، ادامه داد: بیمهشدگان در بسیاری موارد در زمینه دریافت خدمات درمانی و تشخیصی با هزینههای بالایی مواجه میشوند که در این شرایط سازمان تامین اجتماعی برای حمایت از جامعه هدف، بخشی از هزینه را به ازای ارائه فاکتور و صورتحساب رسمی و پس از تایید کمیته استانی، به آنان پرداخت میکند.
انتهای پیام
نظرات