• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404082818225
  • منبع : جمعیت هلال احمر

عملیات نیروهای هلال‌احمر در سه شبانه‌روز گذشته / ۲۳۶ حادثه به ثبت رسید

عملیات نیروهای هلال‌احمر در سه شبانه‌روز گذشته / ۲۳۶ حادثه به ثبت رسید

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد:در ۷۲ ساعت گذشته نیروهای عملیاتی این سازمان به ۲۳۶ حادثه در سراسر کشور رسیدگی کرده و خدمات مختلف امدادی به هموطنانمان ارائه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، محمدحسین کبادی طی ۷۲ ساعت گذشته مجموعاً ۲۳۶ مورد حادثه در کشور ثبت شده که نیروهای امدادی در تمامی آن‌ها حضور یافته‌اند. در این حوادث، ۹۱۹ نفر دچار آسیب یا گرفتار شرایط اضطراری شدند.

وی افزود: از مجموع افراد آسیب‌دیده، ۴۲۴ نفر مصدوم بودند که بخشی از آنان نیازمند انتقال به مراکز درمانی بودند.

محمدحسین کبادی خاطرنشان کرد که در این مدت ۱۲۲ نفر از مصدومان توسط تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر به مراکز درمانی منتقل شدند و ۵۱ نفر نیز خدمات درمانی به‌ صورت سرپایی دریافت کردند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر همچنین با اشاره به مأموریت‌های نیروهای عملیاتی اظهار کرد: در سه شبانه‌روز اخیر، نجاتگران موفق به انجام ۲۳ عملیات نجات فنی شده‌اند که نقش مهمی در نجات جان آسیب‌دیدگان داشته است.

بر اساس گزارش سایت جمعیت هلال احمر، کبادی در خاتمه تأکید کرد: نیروهای عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در همه ساعات شبانه‌روز در آماده‌باش کامل عملیاتی قرار دارند و عملیات امدادونجات بدون وقفه در سراسر کشور ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha