• دوشنبه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403061207217
  • خبرنگار : 50976

مدیر مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزه‌های علمیه:

خداوند به برکت پیامبر(ص) عذاب استیصال را از بشریت برداشت

خداوند به برکت پیامبر(ص) عذاب استیصال را از بشریت برداشت

ایسنا/فارس مدیر مجتمع آموزشی پژوهشی تبلیغ حوزه‌های علمیه با اشاره به ابعاد رحمت پیامبر ختمی مرتبت بیان کرد: خداوند به برکت پیامبر(ص) عذاب استیصال یعنی عذاب دفعی و فراگیر که همه انسان‌ها را در یک منطقه فرا می‌گیرد را از بشریت برداشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد استوار میمندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن تسلیت فرا رسیدن ۲۸ صفر، سالروز رحلت حضرت محمد(ص) با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) اشرف مخلوقات عالم و خاتم انبیای الهی و کسی است که رسالت الهی با او خاتمه پیدا کرد، گفت: پیامبر(ص) کسی‌ است که کتاب آسمانی را برای بشر آورد، این کتاب بهترین و کامل‌ترین کتاب و کلام خداوند متعال و کلید هدایت انسان‌ها است.

وی با استناد به سخن قرآن که ما تو را نفرستادیم مگر این که رحمت برای همه جهانیان باشی، ادامه داد: نبی اکرم(ص) برترین خلقت الهی است، آن کسی که بر اساس روایات نور او پیش از همه خلایق خلق شده است.

استوار میمندی رحمت بودن پیامبر را از دو جنبه بررسی کرد و گفت: رحمت بودن پیامبر دو جنبه دارد، رحمت رحیمیه که تجلی رحیم بودن پروردگار است و رحمت رحمانیه که تجلی رحمان بودن پروردگار را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: رحمت رحیمه پروردگار شامل حال مومنین است که خدای متعال و پیامبر او به مومنین مهرورزی دارند و رحمت رحمانیه پروردگار شامل همه انسان‌ها می‌شود. پیامبر اسلام(ص) برای همه آفریدگان اعم از انسان‌ها و غیر انسان‌ها و مومنین و کافرین رحمت است. رحمت بودن برای مومنین که کاملا مشخص است و رحمت بودن برای کافرین بنا بر روایات به این معنا است که خداوند عذاب استیصال را از گناه‌کاران برداشت.

استوار میمندی افزود: عذاب استیصال یعنی عذاب دفعی و فراگیر که همه انسان‌ها را در یک منطقه فرا می‌گیرد و خداوند به برکت پیامبر(ص) عذاب استیصال را از بشریت برداشت.

نماینده طلاب و فضلای شیراز در مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، با تأکید بر اینکه پیامبری که خداوند برای نجات بشریت فرستاده است در اوج فضایل قرار دارد، تصریح کرد: نبی اکرم(ص) یک اسوه و الگوی خوب و جامع برای انسان‌ها است. در مهربانی، بندگی خدا، امانت داری، شجاعت و رشادت، حماسه مهرورزی، دستگیری از فقرا، یتیم نوازی، مبارزه ظلم و ستاندن حق مظلوم، عدالت‌ورزی، عدالت‌گستری، خانواده‌داری، همسرداری و توجه به فرزند الگو است.

استوار میمندی ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) در یک کلام تبلور همه خوبی‌های عالم است و ما امروز در سوگ این پیامبر(ص) نشسته‌ایم.

دبیر انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم در رابطه با رحلت پیامبر(ص) گفت: بر حسب ظاهر، پیامبر اکرم(ص) پس از یک دوره چند هفتگی بیماری از دنیا رفته‌اند اما طبق برخی گزارشات که در منابع تاریخی آمده است بیماری پیامبر(ص) به دلیل زهری بود که یک زن یهودی به پیامبر خوراند و با این که حضرت سریع متوجه شد اما این زهر چنان قوی بود که حضرت محمد(ص) را بیمار کرد و باعث رحلت ایشان شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha