• یکشنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۳ / ۲۰:۰۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403081309866
  • خبرنگار : 50980

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد

بهره‌برداری از ۷۰ پروژه عمرانی در ۳ سال گذشته

بهره‌برداری از ۷۰ پروژه عمرانی در ۳ سال گذشته

ایسنا/همدان رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی همدان از افتتاح و بهره‌برداری از ۷۰ پروژه عمرانی در سه سال گذشته خبر داد و گفت: ۱۳ پروژه تا یک‌ماه آینده در حوزه سلامت به افتتاح می‌رسد و ۳۲ پروژه در صورت تامین اعتبار تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود.

دکتر محمدمهدی مجذوبی عصر یکشنبه، ۱۳ آبان در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان به ویژه شهدای سلامت و شهدای جبهه مقاومت به ویژه سیدالشهدای مقاومت شهید سید حسن نصرالله(ره)، ایجاد معاونت بین‌الملل در ماه‌های اخیر را گامی بلند در راستای بین‌المللی سازی دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه علوم‌پزشکی همدان تنها دانشگاهیست که با ابلاغ و چارت وزارت متبوع موفق به کسب این جایگاه در راستای تقویت وجه بین‌المللی‌سازی دانشگاه شده‌است‌.

وی اظهار کرد: از آبان ۱۴۰۰ که کار را در مدیریت دانشگاه علوم پزشکی آغاز کردم در اوج همه‌گیری کرونا بودیم و هر شنبه در ستاد کرونا برای مقابله با این اپیدمی برنامه‌ریزی و کار می‌شد و در مجموع تلاش کردیم در این سه سال کار و خدمات مؤثری در حوزه سلامت ارائه شود. 

وی با بیان اینکه از همان ابتدا در هیأت رئیسه عهد بستیم که هیچ بحرانی ما را از توسعه حوزه سلامت باز ندارد، تصریح کرد: در این مدت موفق شدیم ۱۵ رشته‌مقطع را در حوزه آموزش به ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه اضافه کنیم و زیرساخت‌های جذب PhD دستیاری چشم را فراهم آوریم که در توسعه رشته‌ها و مقاطع آموزشی اقدامی بزرگ و ارزشمند است. 

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: افتتاح آزمایشگاه واقعیت‌مجازی، توسعه سرانه آموزشی از منبع مولدسازی و افتتاح سلامتکده طب ایرانی با فضای آموزشی مناسب از دیگر اقداماتی است که در حوزه آموزشی با رویکرد ارتقای سطح علمی آموزشی دانشگاه انجام شد. 

وی با بیان اینکه با اقدامات شایان توجه در حوزه تحقیقات و فناوری برای نخستین‌بار در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی شانگهای و تایمز قرار گرفتیم، خاطرنشان کرد: در همین مدت موفق به تأسیس پارک علم و فناوری سلامت شدیم که حدود ۹۰ محصول تجاری‌سازی شده در آن تولید می‌شود و در حال حاضر دانشگاه طبی تاجیکستان خواستار دو محصول از تولیدات این پارک است‌. 

 مجذوبی در ادامه افزود: کسب مجوز راه‌اندازی چهار پژوهشکده و یک پژوهشگاه، زیست‌بوم فناوری دانشگاه را کامل کرد و در این مسیر، پنج مجله دانشگاه به سه مجله معتبری که در پایگاه‌های استنادی نمایه شده بودند اضافه شد و تعداد مجلات علمی دانشگاه به ۱۷ مورد افزایش یافت. 

وی همچنین به تأمین زیرساخت‌های تولید دارو با برند دانشگاهی ابن‌سینا اشاره و خاطرنشان کرد: راه افتادن خط تولید دارو در دانشگاه می‌تواند در راستای پاسخگویی به نیاز جامعه و ارتقای سطح دانشگاه بسیار مهم و مؤثر واقع شود. 

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: ثبت رکورد در تأمین تخت خوابگاهی که منجر به افزایش هزار تخت در سه سال گذشته شد از دیگر دستاوردهای پرافتخار دانشگاه است و شهادت می‌دهم همه این اقدامات با کار جهادی مدیران دانشجویی و فرهنگی دانشگاه حاصل شد. 

وی یادآور شد: همچنین در این دوره موفق به کسب رتبه اول امور رفاهی دانشجویان و کسب افتخار برگزاری جشنواره بین‌المللی سیمرغ شدیم و با افتتاح خوابگاه‌های ریحانه۲،  شهید همدانی و خوابگاه متاهلین در کشور به رتبه دوم تأمین خوابگاه متاهلین و رتبه نخست خوابگاه دانشجویی دست یافتیم. 

مجذوبی در بخش دیگری از سخنان خود از اضافه شدن رشته‌های ورزشی دانشجویان از ۱۸ رشته به ۳۶ رشته خبر داد و افزود: در حوزه سلامت روان نیز از رتبه ۵۹ به ۱۵ در این حوزه دست یافتیم.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی همدان یادآور شد: در حوزه بهداشت باید از مدیران گروه‌ها و معاونت بهداشتی تشکر و قدردانی کنم که دوران پرکار این سه سال در بحران‌ها با تعهد و تخصص همکاران این حوزه به سربلندی و افتخار منجر شد. 

وی تصریح کرد: در بحران آب شهر همدان، ۸۶ هزار نفرساعت در تأمین سلامت آب کار شد و جلسات متعدد و فشرده در داخل استان و وزارت نیرو برگزار شد و با کمک علمی و تحقیقاتی دانشگاه پس از تأمین سلامت آب در آن بحران، به سطح استاندارد آرسنیک در آب سد تالوار دست یافتیم. 

مجذوبی اضافه کرد: پس از آن شرایط، موضوع طعم و بوی آب پیش آمد که موفق به ارائه روش علمی و کار جدی بر تأمین کیفیت طعم و بوی آب شدیم و این همان چیزی است که به ارتقای سطح دانشگاه و ورود به دانشگاه‌های نسل چهارم و پاسخگوی مسئولیت‌های اجتماعی منجر می‌شود.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه به برخی از اقدامات و دستاوردهای دانشگاه در حوزه درمان اشاره و اظهار کرد: در سه سال گذشته با افتتاح ساختمان جدید بیمارستان فاطمیه و اکباتان ۴۰۰ تخت به ظرفیت، درمانی استان اضافه شد و ساعت‌ها کار و تلاش منجر به افتتاح بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی اکباتان در گرایش‌های داخلی و جراحی شد. 

وی افزود: توجه ویژه به دندانپزشکی کودکان در بیمارستان اکباتان و دندانپزشکی تحت بیهوشی در بیمارستان پورسینا، راه‌اندازی پرتودرمانی بعثت که خدمات تقریباً رایگان به بیماران ارائه می‌کند، تجهیز بیمارستان‌ها به دستگاه سی‌تی‌اسکن و لاپاراسکوپ، خرید دستگاه پت‌اسکن که منجر به تکمیل شدن چرخه درمان بیماران سرطانی می‌شود از جمله محورهای مهمترین اقدامات حوزه درمان است. 

مجذوبی خاطرنشان کرد: در درمان ناباروری که با اقدامات بسیاری همراه بود به توفیق ۳۹ درصدی درمان دست یافتیم، همچنین جذب ۱۴۶ پزشک متخصص و توزیع در شهرستان‌ها از جمله محورهای مهمی است که در راستای توزیع عادلانه خدمات انجام شده‌ است. 

رئیس سابق دانشگاه علوم‌پزشکی همدان اضافه کرد: در راه‌اندازی مرکز جامع سرطان بزرگترین مناقصه تاریخ دانشگاه انجام شد و به یاری خداوند تا دهه فجر ۱۴۰۴ قابل افتتاح است و عرصه و زمین خریداری شده به توسعه خدمات و جبران کمبودهای آموزشی در این مرکز کمک خواهد کرد. 

وی به کسب رتبه پنجم کشور در افتتاح پروژه‌های عمرانی اشاره کرد و افزود: راه‌اندازی خانه مدیران و کانون ارزیابی مدیران غرب کشور برای اولین‌بار در استان همدان، افتتاح موزه تاریخ‌ پزشکی، جذب دو هزار و ۷۰۰ نفر نیرو و افزایش ۹۷ هزار متر مربع در زیرساخت‌های استان از دیگر دستاوردهای مهم، مؤثر و موفق حوزه سلامت در سه سال گذشته است. 

وی همچنین با اشاره به راه‌اندازی اورژانس بانوان و اورژانس ناشنوایان، تشریح کرد: کلنگ‌زنی ساختمان فرماندهی اورژانس از جمله پروژه‌های مهم این حوزه است که تا سال آینده افتتاح می‌شود. 

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی همدان در بخش دیگری از سخنان خود به راه‌اندازی استودیوسلامت که منجر به افزایش تولیدات آموزشی، فرهنگی و رسانه‌ای شده‌است اشاره کرد و ادامه داد: رشد ۱۰ برابری شاخص‌های دانشگاه در محور حضور در فضای مجازی، پنج برابر تولید اخبار، سه برابر تبلیغات محیطی و سه برابر تولید محتوا از جمله محورهای مهم توسعه و رشد در روابط عمومی دانشگاه است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha