• جمعه / ۱۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۸:۲۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404041308274
  • خبرنگار : 50402

رئیس مرکز اورژانس خبر داد

استقرار تیم‌های اورژانس همدان در۲۰ نقطه از استان

استقرار تیم‌های اورژانس همدان در۲۰ نقطه از استان

ایسنا/همدان رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از آماده‌باش کامل اورژانس همدان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد.

دکتر محمدرضا شکوهی جمعه ۱۳ تیر اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، مرکز اورژانس ۱۱۵ همدان با تمام ظرفیت‌های خود به استقبال مراسم عزاداری می‌رود و در راستای خدمت‌رسانی ایمن و سریع به عزاداران حسینی، تیم‌های درمانی این مرکز در ۲۰ نقطه از سطح استان مستقر می‌شوند تا نقش مؤثری در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم ایفا کنند.

شکوهی تصریح کرد: در این ایام معنوی، ۶۷ پایگاه اورژانس، شش دستگاه موتورلانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۵۷۹ نیروی انسانی مجرب بصورت شبانه‌روزی و با آمادگی کامل در خدمت هموطنان عزادارند تا با افتخار در کنار مردم عزادار، سلامت را تضمین کنیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان، وی خاطرنشان کرد: مرکز اورژانس ۱۱۵ همدان همچون همیشه، با ایمان، تخصص و تعهد در کنار هموطنان گرامی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha