• یکشنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1403081913956
  • خبرنگار : 71263

ترامپ ناجی تیک‌تاک می‌شود؟

ترامپ ناجی تیک‌تاک می‌شود؟

در حالی که کارکنان و تولیدکنندگان محتوا در تیک‌تاک خود را برای ممنوعیت احتمالی این اپلیکیشن اشتراک‌گذاری ویدیو در ژانویه آماده می‌کنند، دونالد ترامپ ممکن است ناجی این پلتفرم شود.

به گزارش ایسنا، ترامپ که علنا گفته است تصور می‌کند ممنوعیت تیک‌تاک ایده بدی است، می‌تواند تلاش کند قانون امضا شده توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا را باطل کند. تحت این قانون، تیک‌تاک که نیمی از جمعیت آمریکا از آن استفاده می‌کنند، به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی باید تعطیل شود، مگر اینکه بایت دنس (شرکت مادر چینی آن) موافقت کند تا جواهر خود را به یک مالک آمریکایی بفروشد، اما بایت دنس اعلام کرده است که تمایلی به این کار ندارد.

این احتمال وجود دارد که ترامپ بتواند راه حلی جایگزین پیشنهاد کند تا این شرکت از فروش اجباری اجتناب کند. برای مثال، ترامپ می‌تواند از کنگره بخواهد که قانون را لغو کند یا به وزارت دادگستری خود دستور دهد که آن را اجرا نکند. اما هیچ کدام از این سناریوها به این سادگی که به نظر می‌رسد، نیست.

برخی در داخل این شرکت، به ترامپ برای نجات تیک‌تاک اعتماد ندارند. آنها نگران هستند که او ممکن است دمدمی باشد یا ممکن است متحدانش در کنگره را که قانون را تدوین کرده اند خشمگین کند و این سوال را مطرح می‌کنند که آیا او اکنون که مبارزات انتخاباتی به پایان رسیده است، اصلا به تیک‌تاک اهمیت می‌دهد یا خیر.

گلن گرستل، مشاورکل سابق آژانس امنیت ملی در مصاحبه با بلومبرگ گفت: با این حال، پیروزی ترامپ، وجهه تیک‌تاک را به میزان قابل ملاحظه‌ای بهبود می‌بخشد. هیچ بحثی در این خصوص نیست. آنها اکنون با رئیس‌جمهوری روبرو هستند که سابقه حمایت از لغو ممنوعیت را دارد. او افزود: ۱۰۰ عامل دیگر وجود دارد، بنابراین کار تمام نشده، اما اوضاع به نفع تیک‌تاک تغییر کرده است.

سران سیاسی هر دو حزب حاکم در آمریکا، مدت‌هاست که تیک‌تاک را به‌عنوان یک تهدید برای امنیت ملی ایالات متحده می‌دانند، زیرا این اپلیکیشن، حجم وسیعی از داده‌های حساس را از کاربران آمریکایی جمع‌آوری می‌کند و قادر است بر گفتمان عمومی تاثیرگذار باشد.

ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود، تلاش کرد تیک‌تاک را از طریق یک فرمان اجرایی ممنوع کند، اما این تلاش با شکست مواجه شد و در نهایت، پس از شکست او در انتخابات، راه به جایی نبرد.

ایده ایمن سازی یا ممنوعیت تیک‌تاک در دوران بایدن، زمانی شتاب تازه‌ای گرفت که کنگره شواهد واضح‌تری دید که تیک‌تاک به داده‌های حساس آمریکایی از چین، دسترسی یافته و از تیک‌تاک برای شنود از شهروندان آمریکایی استفاده شده است. کنگره یک لایحه دو حزبی برای فروش اجباری یا مواجهه با ممنوعیت تصویب کرد و بایدن آن را در آوریل امضا کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تیک‌تاک و بایت دنس در ماه مه از دولت آمریکا شکایت کردند تا با واگذاری اجباری یا ممنوعیت مبارزه کنند؛ این شرکت‌ها معتقدند این اقدام خلاف قانون اساسی است. شاید این به همان اندازه مهم باشد که ترامپ با اعلام اینکه با ممنوعیت تیک‌تاک مخالف است، بسیاری را در حزب خود شوکه کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha