رحیم شکری در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در حادثه شب گذشته برای یک کاروان زیارتی که از زنجان به عتبات عالیات تشرف پیدا کرده بودند، چند تن از هماستانیهای زنجانی جان خود را از دست دادند و با بررسی مشخص شد این کاروان آزادبر است.
او ادامه داد: این در حالی است که ۲۴ دفتر زیارتی در استان زنجان فعال بوده و با توجه به قواعد و قوانین اقدام به اعزام زائران به کربلای معلی میکنند.
وی تصریح کرد: فعالیت کاروانهای آزادبر غیرقانونی بوده و بارها این موضوع اطلاعرسانی شده است؛ با این حال به علت قیمت پایین این کاروانها و با توجه به کاستن از کیفیت خدمات ارائه شده، مردم از این طریق به کربلا اعزام میشوند و این خود باعث بروز مشکلاتی از این دست میشود.
مدیر حج و زیارت استان زنجان ادامه داد: استفاده از رانندگان ناکارآمد، کیفیت پایین محل اسکان و خدمات حمل و نقل، از جمله دلایل پایین بودن قیمت کاروانهای غیرقانونی آزادبر است و افراد قبل از عزیمت به این سفر معنوی باید به این نکات توجه لازم را داشته باشند.
به گزارش ایسنا، و طبق اعلام رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا، شامگاه روز دوشنبه، ۲۱ آبان ۱۴۰۳، در مسیر قروه به سنقر و در نزدیکی روستای صندوقآباد، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که ۴۲ زائر را از ایلام به مقصد زنجان جابهجا میکرد، به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و شرایط بارانی و لغزنده جاده از مسیر خارج شده، با گاردریل برخورد کرده، قلط زده و پس از طی ۱۰۰ متر با کنده شدن سقف، متوقف شد.
این حادثه ساعت ۲۰:۴۰ رخ داد و راننده جوان ۲۹ ساله بهدلیل عدم رعایت سرعت مطمئنه نتواست کنترل اتوبوس را حفظ کند. این عدم کنترل، در کنار لغزندگی سطح جاده، منجر به وقوع این فاجعه شد. در این سانحه تلخ، چهار زائر جان خود را از دست دادند و ۳۸ نفر دیگر مجروح شدند.
انتهای پیام
نظرات