سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، ۲۲ آبان ماه در آیین اختتامیه این نشست هماندیشی ضمن قدردانی از تلاشهای ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور، بر اهمیت این حوزه در جامعه دانشگاهی و مراکز علمی تاکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز مفتخر است که میزبان این نشست آموزشی و هماندیشی کشوری است.
سید بصیر هاشمی با اشاره به اینکه کشور ایران، بحرانهای بسیار بزرگی را پشت سر گذاشته است که یکی از بحرانهای سخت و پر مشقت، جنگ تحمیلی بود، افزود: اگر رزمندگان و ایثارگران نبودند، کشور چنین آرامش و امنیتی نداشت و ما مدیون خون شهدا، ایثار و فداکاری خانوادهها، همسران و فرزندان شهدا هستیم.
وی با اعلام اینکه بیش از ۷ هزار نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اعضای ستاد شاهد و ایثارگر هستند، ادامه داد: پیگیری افزایش توانمندیها و رفع نیازمندیهای حوزه ستاد شاهد و ایثارگر در دانشگاهها، نیاز به تلاش، فداکاری و ایثار دارد.
هاشمی امیدواری، انگیزه، صبوری و تعامل را از عوامل مهم و تأثیرگذار در پیشبرد اهداف کشور برشمرد و بر تلاش همگانی در این راستا تاکید کرد.
وی ابزار امیدواری کرد تا این نشست آموزشی و هماندیشی موجب تبادل تجارب ارزنده و ارتقای سطح دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی در این حوزه شود.
مجتبی حدائق، مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در حاشیه برگزاری این آیین گفت: در این گردهمایی در خصوص قوانین و مقررات آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر، مطالب روانشناسی و تحلیل آسیبها و چالشهای مربوط به تحصیل دانشجویان، بررسی شیوههای تقویت استاد مشاور، اجرای برنامههای همیار دانشجو و سیاستهای حوزه آموزش دانشجویان ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور، مطالب مختلفی عنوان شد.
به گزارش ایسنا، این نشست آموزشی و هماندیشی ۲ روزه با حضور رضا البرزی، مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت؛ نبیالله زارعی، معاون فرهنگی و احمد بهرامی، رئیس اداره آموزش بنیاد شهید و ایثارگران استان فارس، مسئولان استانی و دانشگاهی، کارشناسان و رابطان شاهد و ایثارگر دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور، در سالن ابوریحان مجتمع فرهنگی رفاهی ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات