• پنجشنبه / ۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404080100298
  • خبرنگار : 71038

ظریف: سکوت کرده‌ام تا خدشه‌ای به منافع ملی وارد نشود 

ظریف: سکوت کرده‌ام تا خدشه‌ای به منافع ملی وارد نشود 

«محمد جواد ظریف»، با اشاره به برخی از هجمه ها علیه وی در فضای مجازی و رسانه ای کشور گفت: به صورت یک‌جانبه سکوت کرده‌ام تا خدشه‌ای به منافع ملی وارد نشود.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران در مطلبی در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت : «سلام دوستان

هفته گذشته متن مستدل و متوازنی را برای حمایت از روابط همسایگی و همکاری‌های بین‌المللی در کنار روشنگری در برابر سوءاستفاده‌های مغرضانه از اظهارات یک همکار قدیمی تهیه کرده بودیم و قصد داشتیم در روز یکشنبه و پس از اجرایی شدن بند ۸ قطعنامه ۲۲۳۱ آن را منتشر کنیم.  

در این میان، پنجشنبه شب گذشته و در جلسه‌ای که از مدت‌ها قبل تنظیم شده بود، به احترام پرسش چندین نفر از حضار، ناگزیر از ارائه توضیحات مختصری شدم. پس از آن به توصیه دوستان و بزرگان، از انتشار متن مزبور خودداری کردم و در طول هفته گذشته در برابر موج گسترده هجمه سازماندهی‌شده، که علیرغم توصیه‌ها هنوز ادامه دارد، به صورت یک‌جانبه سکوت کرده‌ام تا خدشه‌ای به منافع ملی وارد نشود:. 

ما را سری است با تو که گر خلق روزگار

دشمن شوند و سر برود هم بر آن سریم

دوست و برادر دانشمند و هنرمندم، دکتر محمد ابراهیم انصاری لاری، با خط زیبای خود زبان حالم را ترسیم فرموده‌اند که حیف است آن را نبینید.

ظریف: سکوت کرده‌ام تا خدشه‌ای به منافع ملی وارد نشود 

تندرست و شاد و سربلند باشید.»

 انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha