• سه‌شنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۳ / ۲۲:۱۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403082216754
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان:

جشنواره قصه‌گویی، جریان‌سازی فرهنگی برای تبلیغ ارزش‌هاست

جشنواره قصه‌گویی، جریان‌سازی فرهنگی برای تبلیغ ارزش‌هاست

ایسنا/گیلان مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان گفت: قصه‌گویی، یک جریان فرهنگی برای تبلیغ ارزش‌ها و نیازمند همراهی همگانی برای بهره‌مندسازی آینده‌سازان از گنجینه میراث سرزمین مادری است.

سید ‌جلیل میرعظیمی امروز، ۲۲ آبان ماه در نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی مرحله استانی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان گیلان، با بیان اینکه قصه گویی جریان سازی فرهنگی برای تبلیغ ارزش هاست، اظهار کرد: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی متوجه کودک و نوجوان، در گسست‌های میان‌نسلی و ناآگاهی این نسل با داشته‌های فرهنگی ریشه دارد.

وی اضافه کرد: برگزاری جشنواره‌های قصه‌گویی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و استفاده از این ابزار تربیتی که بستری مناسب برای ارزش‌آفرینی و الگوسازی است، می‌تواند نقش به‌سزایی در مدیریت حضور در فضای مجازی و در نتیجه، افزایش هم‌گرایی و مهارت‌های زندگی افراد جامعه داشته باشد.

مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان پیشینه فرهنگی کشور و استان را یادآور شد و با اشاره به کارکردهای مختلف قصه‌گویی در ایران اسلامی، تصریح کرد: افزایش پیوندهای خانوادگی، ایجاد زمینه‌های لازم برای تجربه‌اندوزی، ارتقای مهارت‌های زندگی و غنی‌سازی اوقات فراغت با تکیه بر این ابزار هنری مبتنی بر کتاب و کتاب‌خوانی نیز از موهبت‌های نهادینه‌سازی فرهنگ قصه و قصه‌گویی به شمار ‌می‌رود.

میرعظیمی در ادامه، با خاطرنشان کردن ثبت ملی قصه‌گویی ایرانی به عنوان میراث ناملموس فرهنگی، برگزاری بیست‌وششمین دوره جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از سوی کانون پرورش فکری را ظرفیتی ارزشمند برای مشارکت و همراهی مجموعه‌های فرهنگی در مسیر فرهنگ‌سازی و بهره‌گیری از گنجینه‌های سرزمین مادری عنوان کرد و گفت: حضور نمایندگان دستگاه‌های فعال در عرصه فرهنگ در این نشست، نمایانگر اهمیت این ابزار تربیتی از منظر آنان و نویدبخش روزهای ثمربخش است.

وی از فرصت‌سازی این ابزار فرهنگی و هنری برای انتقال مفاهیم و ارزش‌های ایرانی - اسلامی و کارکردهای پیام‌رسانی قصه‌گویی سخن گفت و با اشاره به رویدادهای اخیر غزه و لبنان، تاکیدکرد: ضرورت دارد علاوه‌بر آشناسازی هرچه بیشتر مخاطبان با فرهنگ اصیل ایرانی - اسلامی، با قصه‌گویی‌های متناسب با رخدادهای منطقه، زبان گویای کودکان فلسطینی و لبنانی باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha