• چهارشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403082317067
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران :

سرشماری کشاورزی هیچ ارتباط و تاثیری بر مالیات ندارد

سرشماری کشاورزی هیچ ارتباط و تاثیری بر مالیات ندارد

ایسنا/مازندران رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با بیان اینکه سرشماری عمومی کشاورزی با هدف شمارش همه واحدهای کشاورزی و ثبت خصوصیات هر یک به طور جداگانه و همچنین تمام واحدهای کشاورزی نقاط روستایی و شهری انجام می‌شود، گفت: سرشماری عمومی کشاورزی از ۱۲ آبان آغاز شده و به مدت ۴۵ روز ادامه دارد.

 بابک مومنی ۲۳ آبان در جمع خبرنگاران بیان کرد: هیچ نظام مدیریتی بدون ارائه آمار نمی‌تواند اقدامات اجرایی انجام دهد و در برخی کشورها شاهد آمارگیری ۵ ساله هستیم.

وی یکی از دغدغه‌های جامعه کشاورزی را اطلاع یابی از میزان واردات کشاورزی دانست و تصریح کرد: نیاز داریم تا آمار دقیقی از تولیدات داشته باشیم و هر ۱۰ سال نظام آماری مستمری داریم و با سرشماری کشاورزی دومین سرشماری مهم برای مدیریت تنظیم بازار و تولید در حوزه‌های مختلف کشاورزی و دامپروری است و هیچ ارتباط و تاثیری بر مالیات ندارد.


مومنی تصریح کرد: اداره کل روستایی استانداری، فرمانداران و نظام مهندسی کشاورزی در این عرصه ورود می‌کنند و در نشریه ظرفیت‌های روستایی واحدهای مختلفی دخیل هستند و در کنار سازمان برنامه ریزی کلاس‌های آموزشی و جامعه آماری و اطلاعات چند رسانه‌ای در دستور کار است و همکاری همه جانبه با سازمان مدیریت در دستور کار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: واحدهای صنعتی برابر مجوزات فعالیت‌های متنوع قابل رصد دارند و در حوزه زراعت برنج گندم کلزا، علوفه‌ای، باغ مرکبات، کشت گلخانه‌ای و پرورش ماهیان نوغانداری و ماکیان به شیوه سنتی و زنبورداران آمارگیری انجام می‌شود و سرشماری در حوزه بهره برداران سنتی و عشایر کوچنده استان انجام می‌شود.


مومنی خاطرنشان کرد: هدف تامین بانک اطلاعاتی است و بخش کشاورزی ظرفیت‌های متعددی دارد و آمار پایه یکی از الزامات است و در واحدهای صنعتی کوچک مقیاس و بزرگ مقیاس آمارها وجود دارد.

وی گفت: در حوزه محصولات دائمی از کشاورزان در خصوص نوع آبیاری، استفاده از دانش علمی پرسش‌گری می‌شود.

مومنی تصریح کرد: سرشماری هر ۱۰ سال یکبار است و باید به سمت بروز رسانی آمار حرکت کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، این مسئول با اشاره به اینکه ۲هزار واحد طیور در مازندران داریم و در سه محصول اصلی برنج، مرکبات و مرغ گوشتی رتبه اول کشور را کسب کرده‌ایم، یادآور شد: ممکن است آمارها بگونه‌ای باشد که نیاز به واردات نداشته باشیم و بسیاری از اطلاعات غلط اعلام شود،  بنابراین نیاز به اطلاع رسانی بروز در این زمینه داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha