• شنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403091006803
  • خبرنگار : 50598

معاون اجتماعی دادگستری استان:

علوم پزشکی استان مرکزی، برای رفع ایرادات ساختمان بیمارستان‌ها برنامه زمان‌بندی تهیه کند

علوم پزشکی استان مرکزی، برای رفع ایرادات ساختمان بیمارستان‌ها برنامه زمان‌بندی تهیه کند

ایسنا/مرکزی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: علوم پزشکی باید برنامه زمان‌بندی برای رفع ایرادات ساختمان بیمارستان‌ها تهیه کند و در اولین فرصت باید ایرادات را اصلاح کند.

محسن خیرمند، ۱۰ آذر در کارگروه پایش ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه استان مرکزی اظهار کرد: ساختمان ناایمن یعنی ساختمانی که هر لحظه امکان ریزش دارد و هر نوع استفاده از ساختمان‌های ناایمن ممنوع است.

وی با تاکید بر اینکه علوم پزشکی از ساختمان بیمارستان آیت الله طالقانی نباید هیچ نوع استفاده‌ای کند، گفت: نهایتا تا دیماه باید این ساختمان تخلیه و تعیین تکلیف شود و تا پانزدهم دیماه از علوم پزشکی برنامه تخریب می‌خواهیم. اگر تا دیماه ساختمان بیمارستان طالقانی تخلیه نشود با مجوز دادستان این ساختمان را پلمب خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه از این ساختمان، استفاده آموزشی و اداری نیز نباید بشود، گفت: در حیاط این بیمارستان ایستگاه اصلی شبکه گاز اراک وجود دارد که اگر اتفاقی برای این ساختمان بیفتد، این ایستگاه آسیب می‌بیند.

وی ادامه داد: دسترسی به بخش اطفال بیمارستان امیرکبیر نیز فقط با آسانسور است که در مواقع اضطراری بسیار خطرناک است و تا آخر دیماه باید تخلیه شود.

خیرمند با بیان اینکه تعدادی از خوابگاه‌های دانش‌آموزی و دانشجویی استان به شدت ناایمن هستند، گفت: باید ایرادات تمام خوابگاه‌های استان به سرعت رفع شود درغیر این‌ صورت پلمب خواهند شد. هر ساختمانی که قرار است خوابگاه باشد باید پایان کار، بیمه و تاییدیه‌های آتش نشانی را داشته باشد.

خیرمند ادامه داد: اخطار پلمب خوابگاه‌های خودگردان دخترانه حضرت فاطمه(س) و ایلیا صادر شده و نهایتا تا آخر ترم تحصیلی جاری باید پلمب شوند. علوم پزشکی به هیچ وجه نباید از ساختمان خوابگاه حضرت معصومه(س) استفاده کند، این ساختمان باید تخریب شود.

خیرمند با اشاره به ایرادات خوابگاه‌های دانش‌آموزی استان مرکزی افزود: آموزش و پرورش باید هرچه زودتر برنامه زمان‌بندی جهت رفع نواقص خوابگاه‌های دانش‌آموزی را تهیه کند. 

وی اضافه کرد: مسافرخانه‌های مرکز شهر اراک بسیار ناایمن هستند ولی متاسفانه هنوز فعالند. صاحبان این مسافرخانه‌ها خواستار تغییر کاربری هستند و بایستی مجوز تغییر کاربری به آنها داده شود تا تخریب شوند و جای آنها، ساختمان‌های ایمن ساخته شوند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تاکید کرد: ثبت و احراز هویت افراد پذیرش شده در مسافرخانه‌ها و هتل‌ها حتما بایستی انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت قنوات اظهار کرد: عدم شناسایی قنوات در شهرهای استان به ویژه در اراک یک ایراد جدی است و رفع آن باید در دستور کار نهادهای مرتبط قرار بگیرد. مسئله فرونشست زمین در شهر توره نیز بسیار جدی است و بایستی فورا اقدامات در این خصوص انجام شود.

وی در رابطه با پاساژهای ناایمن شهر اراک اظهار کرد: یک جلسه مشترک با صمت و اتاق اصناف بایستی در مورد تعیین تکلیف پاساژهای ناایمن برگزار شود. اگر این نهادها ورود نکردند، پروانه‌های کسب در این پاساژها تمدید نخواهد شد و با دستور شورای تامین استان، پاساژها پلمب و تعطیل خواهند شد. 

خیرمند در رابطه با ساختمان‌های مسکونی ناایمن تصریح کرد: یکی از ایرادات این است که خیلی از ساختمان‌ها پایان کار نمی‌گیرند. این ساختمان‌ها باید پایش و تعیین تکلیف شوند. باید کوتاهی‌هایی که توسط نهادهای ذیربط در حوزه ایمنی ساختمان‌های تعاونی‌ مسکن صورت گرفته پیگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha