• پنجشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403092216355
  • خبرنگار : 50988

نماینده ولی فقیه در هرمزگان:

مهم‌ترین کارکرد مواکب، ایجاد و تقویت همبستگی اجتماعی و دینی میان امت اسلامی است

مهم‌ترین کارکرد مواکب، ایجاد و تقویت همبستگی اجتماعی و دینی میان امت اسلامی است

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان اربعین را بستر تمدن‌سازی و تقویت همبستگی اسلامی دانست و گفت: مواکب باید در راستای اهداف ظهور فعالیت کنند.

 حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان امروز پنجشنبه ۲۲ آذرماه، در همایش موکب‌داران و خادمین مواکب اربعین استان هرمزگان که در سالن جلسات حوزه‌های علمیه برگزار شد، به دو نگاه اصلی در مورد مواکب اربعین اشاره کرد.

وی با بیان اینکه یکی از ابعاد مواکب، ارائه خدمات به زائران امام حسین (ع) است که ریشه‌ای دینی در میان مسلمانان دارد، اظهار کرد: مواکب دارای بعد دیگری نیز هستند که آن، نقش تمدن‌سازی و بسترسازی برای ظهور امام زمان (عج) است. جامعه بشری باید امام زمان (عج) را از مسیر وجود مقدس امام حسین (ع) بشناسد و خداوند نیز در اربعین این بستر را فراهم کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با تأکید بر اینکه کارکردهای مواکب در حال رشد و ارتقا هستند، افزود: امروز شاهد سیر صعودی مواکب در راستای ایجاد تمدن نوین اسلامی و بسترسازی برای ظهور هستیم. مهم‌ترین کارکرد مواکب، ایجاد و تقویت همبستگی اجتماعی و دینی میان امت اسلامی است؛ جایی که برادران شیعه و سنی در سراسر جهان، در کنار یکدیگر گرد می‌آیند و پیامدهای مثبت فراوانی را به همراه دارند.

آیت‌الله عبادی‌زاده برپایی موکب‌های مشترک میان ایران و عراق را اقدامی ارزشمند در راستای تقویت همبستگی امت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: اگر قرار است همبستگی برای تمدن‌سازی تقویت شود، این اقدامات باید تداوم یابد و روند صعودی آن نباید متوقف شود.»

وی همچنین بر ضرورت تشکیل اتاق فکر با حضور صاحب‌نظران برای تدوین برنامه‌های راهبردی مواکب در راستای تحقق اهداف کلان تأکید کرد.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان، آلودگی محیطی را یکی از چالش‌های اصلی مواکب دانست و تصریح کرد: مواکب باید نقش ویژه‌ای در پاکسازی محیطی ایفا کنند. همچنین توجه به موارد بهداشتی و درمانی برای زائران از اهمیت بالایی برخوردار است و نیازمند برنامه‌ریزی اساسی در این حوزه هستیم.

وی به ضعف مدیریتی در برخی مواکب نیز اشاره کرد و گفت: موکب‌هایی که دارای مدیریت قوی هستند، به خوبی اداره می‌شوند؛ اما مواکبی که از ضعف مدیریتی رنج می‌برند، با چالش‌های جدی روبه‌رو هستند. بنابراین تقویت مدیریت در این بخش ضروری است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha