• شنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403092417117
  • خبرنگار : 90047

سومین همایش علمی پزشکی و ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا

فاطمه هاشمی: باید طوری ورزش کرد که به سلامت ورزشکاران پیوند اعضا آسیبی وارد نشود

فاطمه هاشمی: باید طوری ورزش کرد که به سلامت ورزشکاران پیوند اعضا آسیبی وارد نشود

رییس فدراسیون بیماران خاص و پیوند اعضا در سومین همایش علمی پزشکی و ورزشی گفت: درست است سلامت و ورزش به هم گره خورده اند، اما باید طوری ورزش کرد که به سلامتی ورزشکاران بیماران خاص و پیوند اعضا کمک کرد.

به گزارش ایسنا، سومین همایش علمی پزشکی ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا امروز شنبه ۲۴ آذر به ریاست فاطمه هاشمی در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

در این همایش مهین فرهادی دبیرکل فدراسیون بیماری های خاص و پیوند اعضا و نایب رئیس کمیته ملی المپیک، مهرداد علی قارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز، علیرضا سهرابیان رییس فدراسیون قایقرانی، غلامرضا شعبانی بهار رئیس فدراسیون تیروکمان، غلامرضا نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی و ورزشی، روسای هیات های ورزشی و پزشکان و متخصصان رشته های مختلف ورزشی حضور داشتند.

در ابتدای این همایش مهین فرهادی زاد با تاکید بر برنامه‌های جاری فدراسیون، اظهار کرد: یکی از مسوولیت های مهم این فدراسیون توجه به بخش پزشکی و ملاحظاتی است که ورزشکاران پیوند اعضا و بیماری‌های خاص به آن دارند، بر همین اساس امروز سومین همایش علمی پزشکی ورزشی بیماران خاص را با این هدف برگزار کردیم.

در ادامه فاطمه هاشمی رئیس فدراسیون با تاکید بر سلامت جسم و روان افزود: درست است سلامت و ورزش به هم گره خورده‌اند، اما باید طوری ورزش کرد که به سلامتی ورزشکاران بیماران خاص و پیوند اعضا کمک کرد.

وی گفت: از زمانی که بنیاد بیماران خاص را ایجاد کردیم در اولین گام سعی کردیم سمینار پزشکی را برگزار کنیم، چون در آن زمان بسیاری از پزشکان معتقد بودند ورزش با سلامتی این بیماران مغایرت دارد. با کمک همین پزشکان طرح‌هایی نوشته شد که بیماران پیوند اعضا بتوانند در راستای حفظ سلامت ورزش کنند.

هاشمی ادامه داد: اگرچه تعداد بیماران خاص و پیوند اعضایی که در حال حاضر ورزش می‌کنند هنوز کم است اما مهم این است که فرهنگ ورزش در بین این بیماران و جامعه ایجاد شده است‌.

او تصریح کرد: به عنوان یک دستور کار و در راستای حمایت بیشتر از این بیماران در نظر داریم استان ها را ملزم کنیم که همایش‌های علمی و پزشکی را در استان‌ها برگزار نمایند.

هاشمی خاطرنشان کرد: نقطه قوت هیات‌ها تنها در برگزاری رویدادهای ورزشی نیست، بلکه افزایش بیماران خاص در حوزه ورزش نقطه عطف فعالیت های استان‌ها به شمار می‌آید.

همچنین معادی دبیر علمی همایش در ادامه با اشاره به این که فدراسیون بیماران خاص ۱۰ هزار نفر عضو دارد، افزود: ما چندین میلیون بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌ها داریم که به دلیل عدم آگاهی باشگاه‌ها و مربیان ورزشی از ورزش کردن محروم هستند.

وی با اشاره به حضور رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی در این همایش اظهار امیدواری کرد که با همکاری این دو فدراسیون ترتیبی اتخاذ شود که باشگاه ها و مراکز ورزشی و مربیان نسبت به این بیماری ها آگاهی پیدا کنند تا بتوانیم جامعه بزرگ این بیماران را هم در راستای سلامتی با ورزش درگیر کنیم.

در ادامه برگزاری این همایش دو کارگاه تخصصی عصر امروز در خصوص سلامت روان و اورژانس و احیا در ورزش برگزار می‌شود.

همچنین سخنرانان این همایش در زمینه موضوعات پیشگیری از تروما، مراقبت‌های قبل و بعد از ورزش، دیابت و ورزش، پیوند کلیه و ورزش، تالاسمی و ورزش و در نهایت تغذیه ورزشی آخرین دستاوردهای علمی را ارائه خواهند داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha