حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این نشست گفت: گفتوگوهای بین مذاهبی، ظهور فناوریهای نوین ارتباطی و رشد نهادهای علمی پژوهشی از جمله فرصتهای حوزه تقریب است.
وی با اشاره به اینکه حمایت از افکار تکفیری و افراطی به صلاح جامعه اسلامی نیست افزود: همه کشورهای اسلامی کنفرانس صلح، وحدت یا تقریب برگزار کردند و این یک فرصت در جهان اسلام تلقی میشود.
وی گفت: اختلافات سیاسی در کشورهای اسلامی و رواج تفکرات تکفیری و افراطگرایی هنوز در برخی مناطق از جمله مدارس پاکستان وجود دارد که باید برای آن چاره اندیشی شود.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: چالشهای حقوق بین الملل و ناتوانی سازمانهای بین المللی برای پیشگیری از جنگ از جمله مشکلات است. این سازمان بعد از جنگ جهانی دوم ایجاد شده است، اما تاکنون نتوانسته از هیچ جنگی و درگیری جلوگیری کند.
وی گفت: پیشنهاد ما این است که به جای شورای امنیت، شواری عدالت در سطح جهانی درست شود.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به بررسی نقاط قوت این مجمع اشاره کرد و گفت: تجربه چند دهه فعالیت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی واقعا اثرگذار بوده و نام مجمع را در سطح جهانی مطرح کرده است.
شهریاری افزود: شبکه گسترده علما و اندیشمندان، برگزاری کنفرانسهای بین المللی و بهرهوری از سامانههای پیشرفته فنآوری اطلاعات از دیگر نقاط قوت ماست.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مولوی اسحق مدنی رییس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا حاجبی امام جمعه قشم، شیخ خطیبی امام جمعه اهل سنت قشم، علما، اندیشمندان، روحانیون و شیوخ اهل سنت از دیگر میهمانان این نشست شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس هستند.
نشست مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ۱۵ و ۱۶ دی ماه با حضور ۱۷ تن از اعضای ایرانی برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات