به گزارش ایسنا علی تیموری در نشست با اسکندر مومنی - وزیر کشور، مسجدی - نماینده ویژه رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در حفظ و احیاء جنگلهای زاگرس - ضمن ارائه گزارش کاملی از وضعیت سازمان منابع طبیعی به بروز حریق در عرصههای جنگلی و مرتعی در شش ماهه اول سال در جنگلهای زاگرسی و در شش ماهه دوم سال در استانهای شمالی اشاره کرد و خواستار برگزاری جلسات مدیریت بحران با ریاست استانداران استانهای مربوطه و کمک سازمان مدیریت بحران در این زمینه شد .
سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور انجام اقدامات آبخیزداری در نقاط مختلف سیل خیز را در مهار سیل و جلوگیری از وارد آمدن خسارت به شهرها و روستاها موثر دانست و گفت: انجام کارهای مطالعاتی دراین زمینه لازم است و انجام کامل پروژهها از محل اعتبارات وزارت کشور درحوزه مطالعات اولیه و اجرای عملیات آبخیزداری ضروری به نظر میرسد.
تیموری در ادامه گزارش خود به وزیر کشور با اشاره به اهمیت حفظ حقوق بیتالمال در امور اراضی و منابع طبیعی، تسریع یا بررسی مجدد اجرای احکام قطعی قضایی برای برخورد با متخلفان، سودجویان و زمین خواران و خلع ید اراضی ملی را مستلزم همکاری تنگاتنگ استانداریها و فرمانداریها در شوراهای تامین استانی و شهرستانی ذکر و درخواست کرد که شوراهای اسلامی و دهیاریها همکاریهای نظاممند و تعریف شدهای را در حوزه مأموریتی سازمان داشته باشند.
وی با اشاره به تدوین طرح «مدیریت پایدار منابع طبیعی منطقه هیرکانی» که حاصل سالها مطالعه، پژوهش و تلاش کارشناسان سازمان منابع طبیعی بوده است، اجرای دقیق و اثربخش آن را مستلزم همکاری استانداریهای استانهای شمالی کشور با تشکیل «کارگروه اجرائی استانی طرح مدیریت پایدار منابع طبیعی منطقه هیرکانی» دانست.
بنابر این گزارش در ادامه جلسه دکتر مسجدی - نماینده ویژه رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در حفظ و احیای جنگلهای زاگرسی - با اشاره به اقدامات مناسب انجام گرفته توسط سازمان منابع طبیعی در بخش جنگلهای زاگرس تجهیز نیروهای حفاظت سازمان منابع طبیعی را یکی از اولویتهای کاری دانست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور وی مشارکت مردم در امر حفاظت از جنگلهای زاگرس را خوب دانست و گفت: مردم منطقه زاگرس با این درختان زندگی کردهاند و آنها را جزئی از خانواده خود میدانند بنابراین برای نگهداری و حفظ آنها تمام توان خود را به کار میگیرند.
مسجدی در اختیار قراردادن تجهیزات لازم برای اطفای حریق در این مناطق و ایجاد پایگاههای حفاظتی برای پایش منطقه و حضور بهموقع در ساعات اولیه حریق را از راههای نگهداری بهتر و مفیدتر از جنگلهای زاگرس دانست و اظهار کرد: برنامه باید برای مشارکت و حضور همگانی مردم داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات