• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403111813587
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

توسط یک شرکت دانش‌بنیان انجام شد

ارتقاء کیفیت فرآورده‌های غذایی با توسعه فناوری‌های کنترل کیفیت

ارتقاء کیفیت فرآورده‌های غذایی با توسعه فناوری‌های کنترل کیفیت

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان، با استفاده از نیروی انسانی دانش آموخته، تجهیزات و روش آزمون‌های تخصصی و پیشرفته زمینه را برای بازرسی، کنترل و ارتقاء کیفیت فرآورده‌های غذایی فراهم کرده است.

به گزارش ایسنا، توحید شموسی مدیر این مجموعه دانش‌بنیان با اشاره به فعالیت این مجموعه در زمینه ارتقای کیفی فرآورده‌های غذایی عنوان کرد: این شرکت، از مجموعه شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری کوروش ذیل هلدینگ گروه صنعتی گلرنگ است که از سال 1396، فعالیت خود را با هدف ارائه خدمات آزمایشگاهی، کنترل کیفیت، ارزیابی کارخانجات تولیدی، بازرسی فروشگاه و تضمین کیفیت آغاز کرده است. 

این فعال فناور ادامه داد: این شرکت دانش‌بنیان در زمینه توسعه فناوری‌ها و تحقیقات شیمی دستگاهی، شیمی کلاسیک و میکروبی مطابق با استانداردهای ملی ایران فعالیت می‌کند.

شموسی، با اشاره به فعالیت در زمینه توسعه روش‌ها و ابزارهای بازرسی و کنترل بازرسی گفت: در این بخش کنترل کیفیت زنجیره تامین، بررسی، کنترل و پایش کالاهای ورودی به انبارهای خشک و سرد انجام می‌شود. در بخش بازرسی فروشگاهی، اجرای دقیق الزام‌های کیفیت و اجرای دقیق یکپارچگی در تمام فروشگاه‌ها، مد نظر قرار دارد. در بخش ارزیابی کارخانجات تولیدی، رده‌بندی‌ها و انجام چک‌لیست‌ها مطابق استانداردهای این حوزه انجام می‌شود.

وی با اشاره به ایجاد اشتغال تخصصی برای بیش از 10 نفر از متخصصان حوزه‌های مختلف، عنوان کرد: با توجه به تخصصی بودن حوزه کاری این شرکت، تمامی پرسنل دانش آموخته‌های تخصصی در رشته های دامپزشکی، شیمی تجزیه و آلی، مهندسی علوم و صنایع غذایی و میکروبیولوژی هستند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، شموسی، با تأکید بر رعایت استانداردها و الزام‌های آزمایشگاهی برای تولید محصول با کیفیت، عنوان کرد: برای تولید و ساخت هر محصول فناورانه و فرآورده‌های مختلف، نیاز است ابتدا امکان‌سنجی در بعد آزمایشگاهی انجام شود، توسعه کار مراکز دانش‌بنیان آزمایشگاهی و تحقیقاتی، می‌تواند به ارتقای سلامت جامعه، رقابت‌پذیری محصولات و تکمیل زنجیره ارزش فناوری‌ها منجر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha