مجتبی دهقانپور امروز، ۲۸ بهمن با بیان اینکه برداشت پنبه در سطحی قریب به ۱۸ هزار هکتار در اواخر بهمن ماه به پایان رسید، اظهار کرد: عملیات برداشت علاوه بر روش سنتی، توسط دو دستگاه کمباین وش چین پنبه و هشت دستگاه غوزه چین انجام شد.
وی با اشاره به اینکه محصول پنبه استان فارس از نظر کیفیت در کشور شاخص است و اکثر صنایع نساجی کشور راغب به خریداری پنبه این استان هستند، تصریح کرد: در سال زراعی جاری بیش از ۵۲ هزار تن وش پنبه با کیفیت بالا نسبت به الیاف تولیدی در سایر استانها برداشت شده است.
دهقانپور افزود: عمده ارقام کشت شده در استان فارس شامل ارقام داخلی گلستان، ساجدی، ارمغان، فجر، حکمت، شایان، تابان و بختگان و ارقام خارجی ماکسا، کاریسما و لیدر بود.
به گفته رئیس سازمان جهادکشاورزی فارس، بیشترین سطح زیر کشت پنبه مربوط به شهرستانهای داراب، لارستان و زرین دشت است.
تامین و توزیع ۳۶۰ تن بذوریارانه دار گواهی دلینته شده داخلی شامل ارقام گلستان، ارمغان، ساجدی، حکمت و تابان از جمله اقدامات صورت گرفته در جهت ترغیب کشاورزان استان فارس به کشت پنبه بود که وی به آنها اشاره کرد.
دهقانپور با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶ کارخانه فعال پنبه پاک کنی در استان فارس، وش تولیدی را خریداری و پنبه را استحصال میکنند، گفت: سه کارخانه در شهرستان داراب، دو کارخانه در شهرستان لارستان و یک کارخانه در شهرستان فسا قرار دارد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی فارس، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: با توجه به اشتغالزایی زراعت پنبه و تعدد صنایع وابسته به این محصول با ارزش میتوان از این محصول در فضای اقتصاد کشاورزی به نام طلای سفید یاد کرد.
انتهای پیام
نظرات