• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403112921365
  • خبرنگار : 90069

آتش گرفتن هواپیما در یک نمایش هوایی در «تگزاس»

آتش گرفتن هواپیما در یک نمایش هوایی در «تگزاس»

منابع خبری ایالات متحده اعلام کردند یک هواپیما در جریان نمایش هوایی در «لاردو» تگزاس آتش گرفت و خلبان آن مجروح شد.

به گزارش ایسنا، حادثه یکشنبه عصر به وقت محلی اتفاق افتاده و شرایط جسمی خلبانِ ۷۰ ساله‌ی هواپیما که تنها مصدوم حادثه بوده، وخیم گزارش شده است.

رسانه‌ها می‌گویند موتور هواپیما حین پرواز آتش گرفت اما خلبان هواپیما را فرود آورد و حریق در حالی که هواپیما بر زمین نشسته بود، اطفاء شد.

به گزارش فاکس‌نیوز، هیچ فرد دیگری داخل هواپیما نبوده است. مقامات می‌گویند پس از اطفای حریق و اطمینان از ایمنی، فعالیت این نمایشگاه هوایی از سر گرفته شده است.

مقامات اعلام کردند تحقیقات در زمینه این حادثه آغاز شده است. منابع خبری آمریکا می‌گویند این حادثه در حالی رخ داده که طی هفته‌های اخیر این کشور با چندین حادثه هوایی که تلفاتی نیز در پی داشته، مواجه بوده و امنیت هوایی آن را به طور جدی زیر سوال برده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha