• پنجشنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403121611345
  • خبرنگار : 50377

استاندار مازندران خبرداد

آغاز جداسازی پسماند در ۱۸۰ روستای مازندران

آغاز جداسازی پسماند در ۱۸۰ روستای مازندران

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با اعلام اینکه فرآیند جداسازی زباله از مبدأ در ۱۸۰ روستای مازندران آغاز شده است، گفت: مقرر شد در گام دوم تعداد روستاهایی که زباله در آن‌ها از مبدأ تفکیک می‌شود به ۵۰۰ روستا برسد.

مهدی یونسی رستمی پنجشنبه ۱۶ اسفند در دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با محیط‌بانان بخش بندپی بابل اظهار کرد: در مازندران روزانه حدود ۳۱۰۰ تن پسماند تولید می‌شود که حدود ۲۰۰۰ تن متعلق به شهرها و ۱۱۰۰ تن هم پسماند تولید شده در روستاهای استان است.

استاندار مازندران با تاکید بر لزوم مدیریت پسماند مازندران به شیوه‌های علمی و توجه به نکات فنی در این فرآیند، افزود: طرح‌های مطالعاتی مرتبط با پسماند مازندران توسط دانشگاه‌های معتبر کشور آغاز شده است.

وی در ادامه بیان کرد: در سه ماه اخیر با نخبگانی از دانشگاه‌های صنعتی شریف، علم و صنعت، خواجه نصیرالدین طوسی و نوشیروانی بابل رایزنی‌ صورت گرفت و مطالعاتی برای حل چالش پسماند مازندران با شیوه‌های علمی در حال انجام است.

یونسی به نداشتن همصدایی مسئولان در رفع چالش پسماند شهرستان بابل اشاره کرد و گفت: با دانشگاه صنعتی شریف برای حل معضل زباله بابل و اصلاح سایت زباله انجیل‌سی مانند سایت زباله سراوان رشت گفت‌وگوهایی داشتیم.

وی ادامه داد: تاکنون در بابل برای انتخاب محل امحاء زباله هم‌صدایی دیده نشده است و امیدواریم در ادامه مسیر این اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۲-۱۶ ۲۳:۳۶

باید از ورود فاضلاب شهری و صنعتی به رودخانه ها جلوگیری شود۲_زباله ها در سطح شهر و کنار جاده ها جمع آوری شود۳_سطل زباله بیشتری در سطح شهر و روستا و کنار جاده ها قرار داده شود و ب موقع تخلیه شوند۴_زباله را در جنگل و کنار رودخانه ها تخلیه نکند شهرداری.

avatar
۱۴۰۳-۱۲-۱۷ ۱۲:۲۳

با بی توجهی ب پسماندها و رهاسازی زباله در محیط زیست، و نبود سیستم فاضلاب مدرن شهری، مردم ناچار ب حفر چاه برای منازل و ساختمانهای شهری،و تولید شیرابهای سمی ب سفره های ابهای زیرزمینی و الوده شدن آب مصرفی،دلیل تمام بیماریهای خطرناک و لاعلاج مردمه ایرانه

avatar
۱۴۰۳-۱۲-۱۷ ۱۳:۱۹

بساری از زباله های تر و کمپوستی تولید شده منازل قابل دفن در باغچه ..باغ و طبیعت هستند که با فرهنگ سازی و و تبلیغات رسانه ای حجم عظیمی از آن کاسته خواهد شد .