• جمعه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403122416568
  • خبرنگار : 71368

تردد پرحجم اما روان در مسیرهای ورودی به بهشت زهرا در آخرین جمعه سال / درهای بهشت زهرا شبانه‌روز باز است و عجله نکنید

تردد پرحجم اما روان در مسیرهای ورودی به بهشت زهرا در آخرین جمعه سال / درهای بهشت زهرا شبانه‌روز باز است و عجله نکنید

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: درهای بهشت زهرا به صورت شبانه‌روزی باز است و شهروندان عجله ای برای ورود به بهشت زهرا نداشته باشند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ فیروز کشیر در مورد آخرین  وضعیت و تمهیدات ترافیکی جمعه پایانی سال گفت: امروز جمعه ۲۴ اسفندماه جاری، خیل عظیم مردم در حال ورود به بهشت زهرا(س) برای زیارت اهل قبور هستند و در مسیر شمال به جنوب حجم تردد سنگین و ورودی به بهشت زهرا پرحجم است اما جریان تردد روان و در حال حرکت است.

وی با بیان اینکه همکاران پلیس در تمام معابر حضور دارند، گفت: درهای بهشت زهرا به صورت شبانه‌روزی باز است و شهروندان عجله ای برای ورود به بهشت زهرا نداشته باشند و شهروندان مدیریت زمان داشته باشند و فاصله طولی را نیز رعایت کنند که خدایی ناکرده منجر به بروز تصادف یا حادثه ای نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha