• یکشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۲:۰۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1403122618589
  • خبرنگار : 71460

نیوکاسل قهرمان جام اتحادیه شد

نیوکاسل قهرمان جام اتحادیه شد

نیوکاسل با برتری ۲ بر یک برابر لیورپول قهرمان جام اتحادیه انگلیس شد.

به گزارش ایسنا، نیوکاسل و لیورپول در فینال جام اتحادیه انگلیس در فصل ۲۰۲۴-۲۰۲۵ در ورزشگاه ومبلی شهر لندن به مصاف هم رفتند که در نهایت شاگردان ادی هاو با نتیجه دو بر یک به برتری رسیدند و جام قهرمانی را به دست آوردند.

نیوکاسل که در نیمه نهایی آرسنال را از دور رقابت ها کنار زد با دو گل دنیل برن و آلکساندر ایساک مهاجم سوئدی در مقابل تک گل فدریکو کیه زا فاتح این رقابت ها شد تا نیوکاسل بعد از مدتها به قهرمانی برسد.

لیورپول حالا در یک هفته دو جام را از دست داد و باید تا پایان فصل تمرکزش روی لیگ برتر باشد تا بتواند در تنها جام باقی مانده عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.

به این ترتیب نیوکاسل بعد از هفتاد سال توانست قهرمانی کسب کند تا هوادارانش را به آرزوی دیرینه شان برسانند.

نیوکاسل در تلاش برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا نیز است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha