• شنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404102714697
  • خبرنگار : 71460

مسی یا ام‌باپه رکوردم را خواهند شکست!

مسی یا ام‌باپه رکوردم را خواهند شکست!

برترین گلزن تاریخ جام‌جهانی اعتراف کرد که رکوردش به زودی شکسته خواهد شد.

به گزارش ایسنا، پنج ماه مانده به شروع جام جهانی ۲۰۲۶، میروسلاو کلوزه اعتراف کرد که جایگاهش به عنوان بهترین گلزن تمام دوران به زودی به پایان خواهد رسید. مهاجم سابق تیم ملی آلمان که رکورد ۱۶ گل زده در جام جهانی را در اختیار دارد، در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی بیلد گفت: مطمئنم رکورد گلزنی من در جام جهانی به زودی شکسته خواهد شد. یا لیونل مسی در این جام جهانی به این رکورد دست خواهد یافت، یا حداکثر کیلیان ام‌باپه در جام جهانی بعدی.

مسی ۱۳ گل و ام‌باپه ۱۲ گل در جام جهانی به ثمر رسانده اند و حالا هر دو در تعقیب کلوزه هستند. پشت سر کلوزه 16 گله، نام‌های درخشان دیگری نیز قرار دارند: رونالدو نازاریو، که اکنون بازنشسته شده است، با ۱۵ گل، و گرد مولر، با ۱۴ گل.

قهرمان جام جهانی ۲۰۱۴ با آلمان بیش از یک دهه است که در صدر جدول گلزنان تاریخ جام جهانی قرار دارد اما ظهور دو نفر از بزرگترین ستاره‌های فوتبال، این رکورد را به خطر انداخته است. هم کاپیتان آرژانتین و هم مهاجم فرانسوی هر دو در شرایط خوبی پا به جام جهانی خواهند گذاشت.

مسی یا ام‌باپه رکوردم را خواهند شکست!

نکته جالب در مورد کلوزه این بوده است که او پنالتی زن تیم ملی آلمان نبوده و همچنین در چهار نیمه نهایی در این رقابت‌ها بازی کرده است.

مهاجم سابق تیم ملی آلمان که سالهاست بازنشسته شده، در حال حاضر سرمربی نورنبرگ، تیمی در لیگ دسته دوم آلمان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha