به گزارش ایسنا، سال ۱۴۰۳ برای قایقرانی ایران خوب شروع شد اما با یک اتفاق شوکه کننده به پایان رسید. قایقرانی در بهار ۱۴۰۳ توانست چهار سهمیه المپیک بگیرد و برای اولین بار پنج نماینده در المپیک داشته باشد. البته در المپیک انتظارات برآورده نشد و شگفتی خاصی رقم نخورد.
اتفاق شوکه کننده هم با آمدن احمد دنیا مالی در وزارت ورزش رقم خورد و رویینگ که مدال آورترین رشته قایقرانی بود جدا شد و به عنوان یک فدراسیون مستقل فعالیت خود را آغاز کرد.
در ادامه مهمترین اتفاقات قایقرانی در سال ۱۴۰۳ را بررسی میکنیم:
آغاز سال با ۴ سهمیه المپیک
شش نفر در آبهای آرام و چهار نفر در رویینگ به انتخابی المپیک اعزام شدند که حاصل آن دو سهمیه در رویینگ و دو سهمیه در آبهای آرام بود.
فاطمه مجلل: موفق شد مدال برنز آسیا و سهمیه المپیک پاریس را در رویینگ یک نفره سنگین وزن زنان بگیرد.
محمدنبی رضایی: در کانو یک نفره ۱۰۰۰ متر مردان علاوه بر گرفتن مدال طلا به سهمیه المپیک پاریس هم رسید.
مهسا جاور و زینب نوروزی: در رویینگ دونفره سبک وزن زنان علاوه بر کسب مدال نقره به سهمیه المپیک رسید. برای اولین بار رویینگ ایران در بازیهای المپیک سهمیه دونفره گرفت.
علی آقامیرزایی: در کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر مردان مدال برنز گرفت و به سهمیه المپیک رسید.
پرچمداری دختر رویینگ سوار
فاطمه مجلل در اولین حضور خود در بازیهای المپیک به عنوان پرچمدار کاروان ایران در مراسم اختتامیه بازیهای المپیک انتخاب شد.
نتایج المپیک بدون شگفتیسازی
مهسا جاور و زینب نوروزی دوملیپوش قایقرانی ایران در رویینگ دونفره سبک وزن المپیک پاریس در فینال C بین چهار نفر آخر شدند و در رده آخر و شانزدهم المپیک قرار گرفتند.
علی آقامیرزایی:در مرحله یکچهارم نهایی قایقرانی کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر مردان سوم شد و از صعود به نیمه نهایی بازماند و حذف شد.
محمدنبی رضایی: در مرحله یک چهارم نهایی قایقرانی کانو یکنفره ۱۰۰۰ متر مردان چهارم شد و از صعود به نیمه نهایی بازماند و حذف شد.
فاطمه مجلل: در فینال D در رده سوم قرار گرفت و در بین ۳۲ ورزشکار شرکتکننده در رویینگ یکنفره سنگین وزن زنان بیست و یکم شد.
رویینگ جدا شد
پس از اینکه احمد دنیامالی به عنوان وزیر ورزش و جوانان انتخاب شد، در اولین قدم حکم به جدایی رویینگ از فدراسیون قایقرانی داد. محسن شادی به عنوان سرپرست منصوب شد و این فدراسیون نوپا مستاجر فدراسیون قایقرانی شد.
افشین فرزان هم از تیم بانوان جدا شد و مسئولیت تیم مردان را برعهده گرفت. بهناز مراد خانی هم بعد از سالها دوباره سرمربی تیم زنان شد.
آخرین اعزام رویینگ با فدراسیون قایقرانی
مسابقات قایقرانی رویینگ قهرمانی آسیا به میزبانی ازبکستان برگزار شد که آخرین مسابقهای بود که اعزام توسط فدراسیون قایقرانی انجام شد.
در پایان مسابقات روئینگ، ایران به دو طلا، سه نقره و یک برنز رسید.
غیبت ستارهها در اردوی تیم ملی
اردوی تیم ملی رویینگ زنان ایران در ارومیه برگزار شد و این چهار دوره اردو ستارههای تیم زنان غایب بودند. پس از انتقادات زیاد، مهسا جاور از اردوی چهارم کنار دیگر ملیپوشان تمرین کرد. زینب نوروزی از آنجا که عمل جراحی بر روی دست خود انجام داده است تا پایان اسفند در دوره نقاهت به سر برد. نازنین ملایی در هر چهار دوره اردو حضور نداشت و ممکن است دیگر به اردو دعوت نشود.
انتهای پیام
نظرات