• یکشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404010301169
  • خبرنگار : 50037

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان خبر داد

تدوین برنامه عملیاتی کتابخانه‌های عمومی همدان در سال ۱۴۰۴

تدوین برنامه عملیاتی کتابخانه‌های عمومی همدان در  سال ۱۴۰۴

ایسنا/همدان سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان همدان از تدوین برنامه اجرایی و عملیاتی کتابخانه‌های عمومی این استان در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

سید جواد معینی اظهار کرد: در سال گذشته با تلاش همکاران، حمایت‌های مسئولین استان، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، خیرین حقوقی وحقیقی و نیز نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شاهد اقدامات بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف در توسعه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری کتابخانه‌های عمومی استان بودیم.

وی تصریح کرد: بهره برداری و افتتاح هفت پروژه عمرانی، خرید سه دستگاه خودرو برای راه‌اندازی کتابخانه سیار، برگزاری بیش از ۱۵ هزار برنامه فرهنگی،جذب بیش از ۹۱ هزار کتب اهدایی، اهتمام ویژه در برگزاری جشنواره کتاب‌خوانی رضوی، برگزاری بیش از ۱۹۵جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی، کسب سه رتبه بین‌المللی، کسب ۱۶ رتبه ملی در شاخص‌های مختلف را می‌توان از جمله اقدامات انجام شده نهاد کتابخانه‌های عمومی این استان با پیگیری های لازم برشمرد.

معینی همچنین خاطرنشان کرد: کسب بیشترین رتبه در بین استان‌های کشور در هفته کتاب، دستگاه برتر استانی در برگزاری برنامه‌های اوقات فراغت و دستگاه برتر استانی در حوزه ترویج فرهنگ حفظ محیط‌زیست، پیگیری اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی، جذب اعتبارات مطلوب در حوزه‌های مختلف، فعالیت‌های ویژه در حوزه خبر و اطلاع‌رسانی از جمله دیگر اقدامات پیگیری شده توسط خانواده کتابخانه‌های عمومی استان همدان در سال گذشته بوده که امیدواریم این حرکت در سال جدید باشتاب بیشتری در مسیر ترویج فرهنگ «کتاب و کتاب‌خوانی» با توجه به دغدغه و تأکید مقام معظم رهبری در ترویج فرهنگ کتابخوانی به‌عنوان یکی از مسائل مهم جامعه اسلامی ایران ادامه داشته باشد.

وی یادآورشد: از آنجایی‌ که کتابخانه‌های عمومی به‌ عنوان یک پایگاه بزرگ فرهنگی اجتماعی با ارائه خدمات متنوع به آحاد مردم بوده و شبکه‌ای بزرگ در جامعه را به‌ویژه در سطح روستاها و مناطق محروم به خود اختصاص داده، اهمیت فعالیت این مراکز فرهنگی در جامعه بیشتر نمایان می‌شود.

معینی با اشاره به نامگذاری سال جدید بعنوان سرمایه گذاری برای تولید توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: همکاران کتابخانه های عمومی هم تلاش خواهند کرد با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و معرفی کتاب و منابع مناسب به مردم، دین خود را در راستای تحقق شعار سال ادا نموده و اقدامات فرهنگی خوبی دراین خصوص داشته باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان، معینی اضافه کرد: در سال جدید هم با برنامه‌ریزی مناسب و پشتکار همکاران ،خیرین ومسئولین دغدغه مند در دولت وفاق ملی و در سایه رهنمودهای رهبری معظم انقلاب، گام‌های مؤثرتری در خدمت به حوزه فرهنگ درجامعه هدف برخواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha