مهدی پارسی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه ارتقای مسیر زاهدان - بیرجند به بزرگراه علاوه بر کاهش تصادفات، توسعه اقتصادی و گردشگردی سیستان و بلوچستان را به همراه دارد،اظهار کرد: از مجموع ۲۱۱ کیلومتر مسیر زاهدان - بیرجند تاکنون ۱۵۰ کیلومتر آن به بزرگراه تبدیل شده است و در تداوم گام های مهم توسعه زیرساخت ها استان تلاش داریم این مسیر را تا پایان سالجاری به صورت بزرگراه به سفید آبه متصل کنیم.
وی تاکید کرد: در چهار سال اخیر ۷۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان - بیرجند به بهره برداری رسیده و همچنان تعداد دو کارگاه با ایجاد اشتغال برای بیش از ۲۵۰ نفر در حال انجام تعهدات سالجاری این اداره کل در این مسیر هستند.
مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با تکمیل این بزرگراه، استان به یکی از نقاط کلیدی برای حمل و نقل جادهای و ترانزیت کالا و مسافر تبدیل خواهد شد و موجبات جذب سرمایهگذاریهای بیشتر و رونق اقتصادی در حوزههای مختلف فراهم خواهد شد.
پارسی خاطر نشان کرد: همچنین با تکمیل این پروژه و دیگر طرح های بزرگراهی در دست اجرا، این استان در آینده نزدیک به یکی از کانونهای اصلی حمل و نقل کشور تبدیل خواهد شود و جایگاه خود را در شبکه ترانزیت بین المللی تقویت می کند.
گفتنی است هم مرزی استان سیستان و بلوچستان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آبهای آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهرهمندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچههای مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقشآفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته که برای تسهیل در تجارت و رونق اقتصادی و گردشگری توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.
انتهای پیام
نظرات