حسام الدین یوسفی در گفت وگو با ایسنا، افزود: فاز نخست فولاد چابهار نیز در برنامه عملیاتی قرار دارد. تمامی این پروژهها با نگاه صادراتی توسعه یافتهاند و زنجیرههای تولیدی مرتبط با آنها نیز در حال تکمیل است.
وی گفت: چابهار مزیت سرمایه گذاری بین المللی دارد و تولید در منطقه را میتوان به ۲ بخش اصلی شامل صنایع بزرگ که در تولید اقتصاد ملی نقش دارند و صنایع کوچک و متوسط که بیشتر در اقتصادی محلی نقش دارند، تقسیم کرد.
مدیر صنایع منطقه آزاد چابهار گفت: توسعه اقتصاد دریامحور، وجود ظرفیتهای صنعتی، لجستیکی و صادراتی برنامه ریزی شده تا شاهد رونق تولید و صادرات دریامحور در این منطقه باشیم.
وی بیان کرد: چابهار، قطب توسعه صنایع و مزیتهای لجستیکی خواهد شد و برنامههای بزرگی برای سرمایهگذاری در حوزه پتروشیمی، فولاد و مس داریم.
یوسفی با اشاره به جایگاه ویژه این منطقه در اقتصاد دریامحور اظهار کرد: برای درک بهتر نقش چابهار در اقتصاد کشور، ابتدا باید به ساختار تولیدی آن توجه داشت.
وی با اشاره به ورود چابهار به حوزه انرژیهای تجدیدپذیر، گفت: سرمایهگذاری در ساخت سلولهای خورشیدی بهصورت جدی دنبال میشود و این صنعت بهعنوان بخشی از زنجیره تولید پایدار در منطقه در حال شکلگیری است.
انتهای پیام
نظرات