• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۳
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404060301506
  • خبرنگار : 71442

سریالِ جایگزین «مهمان‌کشی» مشخص شد + ویدئو

سریالِ جایگزین «مهمان‌کشی» مشخص شد + ویدئو

مجموعه تلویزیونی «بادار» با معرفی فرهنگ، آداب و رسوم و چالش‌های زندگی خانوادگی مردم سیستان و بلوچستان از امشب جایگزین «مهمان‌کشی» و از شبکه یک پخش می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه یک سیما، این مجموعه با رویکردی خانوادگی و فرهنگی، به نمایش ظرفیت‌های بومی، پشتوانه‌های اجتماعی و تلاش‌های خانواده‌های بومی می‌پردازد و روایتی از همزیستی با ثبات و امید به توسعه در سیستان و بلوچستان است.

سریالِ جایگزین «مهمان‌کشی» مشخص شد + ویدئو

سریال «بادار» به نویسندگی فاطمه سلطانی، معصومه میرابوطالبی و زینب امامی‌نیا و کارگردانی سیروس حسن‌پور و  بازیگرانی چون: محمد رشنو، فرشته سرابندی، حسین شریفی، هومن برق‌نورد، کاوه خداشناس، نیلوفر کوخانی، بیتا سحرخیز، آزیتا ترکاشوند، رضا خدادادبیگی، مهدی میامی، فهیمه مؤمنی، جواد سلطانی، امیرسام موسوی، عبدالرضا نصاری و مهدی شیخ‌عیسی و صادق سهرابی تولید شده است.

سریالِ جایگزین «مهمان‌کشی» مشخص شد + ویدئو

«بادار» در ۳۰ قسمت تولید مرکز سیمافیلم است و از امشب سوم شهریورماه ۱۴۰۴ ساعت ۲۲ از شبکه یک سیما روی آنتن خواهد رفت.

سریالِ جایگزین «مهمان‌کشی» مشخص شد + ویدئو

ویدئویی از سریال «بادار» را می‌توانید مشاهده کنید:

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha