• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1404011707428
  • خبرنگار : 71567

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس خبر داد

افت کلی جایگاه دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی‌های جهانی طی یک سال اخیر

افت کلی جایگاه دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی‌های جهانی طی یک سال اخیر

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به افت کلی رتبه دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی‌های جهانی طی یک سال اخیر گفت: دانشگاه تربیت مدرس نیز با این افت مواجه شده است؛ به‌طوریکه ما در بهترین حالت جزو ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته بودیم؛ اما در حال حاضر با افت رتبه مواجه شدیم.

دکتر یوسف حجت در گفت‌وگو با ایسنا، به مهمترین برنامه‌های دانشگاه از جمله بین‌المللی سازی دانشگاه تربیت مدرس اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه طی چند ماه اخیر توانستیم تعداد دانشجویان خارجی خود را افزایش دهیم؛ به‌طوریکه این آمار از حدود ۶۰۰ دانشجو به بیش از ۱۰۰۰ دانشجو افزایش یافته است.

وی در ادامه تصریح کرد: برنامه ما این است که این آمار به ۲۰۰۰ دانشجو که در برنامه تحول راهبردی دانشگاه تعیین شده است، برسد. پیش‌بینی ما این است که مهرماه سال ۱۴۰۴ تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه به ۱۲۰۰ دانشجو برسد.

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: البته بر اساس برنامه هفتم توسعه تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه تربیت مدرس باید به بیش از ۲۰۰۰ دانشجو برسد.

حجت همچنین سرآمدی در کیفیت آموزش را یکی دیگر از برنامه‌های این دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: اگرچه کیفیت علمی دانشگاه تربیت مدرس بسیار بالاست و ما در رتبه‌بندی‌های جهانی در بین دانشگاه‌های ایران، دارای رتبه‌های دوم یا سوم هستیم، اما باید تلاش کنیم این کیفیت حفظ شده و ارتقاء یابد.

وی با اشاره به افت کلی رتبه دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی‌های جهانی طی یک سال اخیر افزود: دانشگاه تربیت مدرس نیز با این افت مواجه شده است؛ به‌طوریکه ما در بهترین حالت جزو ۳۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته بودیم؛ اما الان با افت رتبه مواجه شدیم.

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس به علل افت رتبه جهانی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: مشکلات مالی ممکن است یکی از دلایل افت کاهش رتبه علمی دانشگاه‌ها در رتبه‌بندی‌های جهانی باشد. مثلا نداشتن اعتبارات کافی برای تعمیر و تجهیز آزمایشگاه‌ها، امکان به روزرسانی پژوهش‌ها را محدود کرده است.

این استاد دانشگاه تربیت مدرس گفت: در واقع یکی از شاخص‌هایی که رتبه علمی را بالا می‌برد، مقالات علمی است، مقالات کاربردی هم نیازمند داشتن تجهیزات روزآمد آزمایشگاهی است. متاسفانه مدت‌هاست که ما در دانشگاه عمدتا از تجهیزات قدیمی استفاده می کنیم. انجام پژوهش‌های روزآمد و در سطح جهانی، طبیعتا با تجهیزات قدیمی کار مشکلی است. گاهی نتایج بدست آمده با این تجهیزات از نظر کیفیت برای مقالات علمی قابل‌قبول نیست.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha