• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404011707458
  • خبرنگار : 71610

افشای واقعیت جنایت رژیم صهیونیستی علیه امدادگران در رفح از زبان الجزیره

افشای واقعیت جنایت رژیم صهیونیستی علیه امدادگران در رفح از زبان الجزیره

گزارشی تکان‌دهنده از شبکه الجزیره و ویدئویی منتشرشده توسط روزنامه نیویورک‌تایمز، پرده از حقیقت تلخ شهادت امدادگران فلسطینی در رفح برداشت؛ حقیقتی که روایت رسمی رژیم صهیونیستی را به چالش می‌کشد و اتهام «اعدام میدانی» را اثبات می‌کند.

به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره در گزارشی جزئیات کامل شهادت کادر امدادی و دفاع شهری فلسطین را که در تاریخ ۲۳ مارس ۲۰۲۵ به دست نیروهای رژیم صهیونیستی در محله تل السلطان شهر رفح در جنوب نوار غزه به شهادت رسیدند، منتشر کرد.

طبق این گزارش، در ساعت ۵:۲۰ بامداد ۲۳ مارس، یک تیم امدادی متشکل از نیروهای دفاع شهری، جمعیت هلال احمر فلسطین و یکی از نهادهای وابسته به سازمان ملل، به دنبال دریافت درخواست‌های کمک از سوی غیرنظامیان مجروح و محاصره‌شده، به سمت منطقه تل السلطان حرکت کردند. در آن زمان، نیروهای رژیم صهیونیستی با شلیک گلوله و پرتاب گلوله‌های توپخانه، در حال پیشروی در منطقه بودند.

اعضای تیم امدادی با لباس‌ها و جلیقه‌های نارنجی‌رنگ مخصوص، سوار بر دو خودروی آمبولانس و یک خودروی آتش‌نشانی که با علائم بین‌المللی امداد و چراغ‌های هشدار روشن مشخص شده بودند، به منطقه اعزام شدند. با این حال، مدت کوتاهی پس از حرکت، ارتباط با تیم قطع شد و چند ساعت بعد، رژیم صهیونیستی اعلام کرد که منطقه تل السلطان به منطقه نظامی تبدیل شده است.

در گزارش الجزیره آمده است که در تاریخ ۳۰ مارس، یعنی هشت روز بعد، هلال احمر فلسطین اعلام کرد که موفق به کشف ۱۴ پیکر شهید شده است؛ هشت نفر از کادر هلال احمر، پنج نفر از اعضای دفاع شهری و یک نفر وابسته به یک نهاد بین‌المللی. اجساد به شکل مخفیانه و در یک گور جمعی دفن شده و برخی از آن‌ها در حالی پیدا شدند که دست‌هایشان بسته بود و آثار شلیک مستقیم به سر و سینه‌شان مشاهده می‌شد. این اجساد در فاصله حدود ۲۰۰ متری از محل نابودی خودروهای امدادی پیدا شدند.

در پی این افشاگری، رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای رسمی مدعی شد که خودروهای امدادی به شکلی «مشکوک» به منطقه نزدیک شده‌اند و چراغ‌های هشدار آن‌ها روشن نبوده است؛ به همین دلیل هدف قرار گرفته‌اند. همچنین ادعا کرد که برخی از کشته‌شدگان از اعضای مقاومت فلسطین بوده‌اند.

با این حال، در تاریخ پنج آوریل ۲۰۲۵، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» ویدئویی را منتشر کرد که در تلفن همراه یکی از شهدای امدادگر به نام «رفعت رضوان» ثبت شده بود. در این ویدئو که لحظات پیش از شهادت را نشان می‌دهد، خودروهای امدادی و آتش‌نشانی با علائم واضح و چراغ‌های هشدار روشن دیده می‌شوند و هدف گلوله‌باران نیروهای اشغالگر قرار می‌گیرند. این ویدئو، روایت رسمی رژیم صهیونیستی را به طور کامل نقض می‌کند.

در این ویدئو، رفعت رضوان در حالی‌که شهادتین بر زبان دارد، از دوستانش طلب حلالیت می‌کند و می‌گوید: «دوستان ما را حلال کنید، پروردگارا از ما بپذیر، مادر من را حلال کن؛ این راهی بود که برای کمک به مردم انتخاب کردم».

جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز با استناد به این تصاویر، اقدام رژیم صهیونیستی را «جنایت اعدام میدانی با قصد قبلی» توصیف کرد. همچنین، «ریاض منصور» نماینده فلسطین در سازمان ملل خواستار تشکیل یک کمیته تحقیق بین‌المللی مستقل برای بررسی این جنایت و مجازات عاملان آن شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha